TNG
Konsulter inom inköp till TNG:s konsultnätverk

Konsulter inom inköp till TNG:s konsultnätverk

Vill du bli en del av TNG Tech konsultnätverk? Just nu söker vi konsulter med erfarenhet av och kompetens inom inköp.

Är du konsult eller underkonsult med gedigen erfarenhet och kompetens inom inköp? Drivs du av att utveckla, optimera och generar kostnadsbesparingar och optimera cash flow? Bli en del av vårt nätverk redan idag!

Genom vårt konsultnätverk anlitar vi på TNG Tech konsulter för både kortare och längre uppdrag med placering hos våra uppdragsgivare. Du har frihet att själv välja dina uppdrag, hur och när du arbetar samt får möjlighet att utveckla din karriär utifrån dina behov. Efterfrågan på våra konsulter är stort och vi får löpande in nya förfrågningar.

Som konsult hos oss på TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar och möjlighet att verka på många intressanta företag i varierande branscher.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Efterfrågan på våra konsulter är stor och vi får löpande in nya förfrågningar. Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi välkomnar även dig som vill vara underkonsult enligt gällande villkor för det.

Att ingå i vårt nätverk har många fördelar. Förutom att vi hjälper dig att hitta uppdrag så kommer du;

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss på TNG Tech anlitas du för både kortare punktinsatser och längre uppdraguppdrag inom vårt område inköp.

Våra uppdragsgivare anlitar oss när man har behov av att ta in en specialist för ett avgränsat projekt, som expert vid ett förändringsarbete eller som stöd under en pågående rekryteringsprocess – antingen som specialist, linjechef eller projektledare. Som konsult inom inköp behöver du ha gedigen erfarenhet av bland annat strategiska leverantörsrelationer, registervård, strategiplaner, förbättringsarbete för att lyckas.

Värt att veta

Som del av TNG Techs konsultnätverk kommer du ha nära kontakt och stöttning av våra konsultchefer. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta intressanta och utvecklande uppdrag där du är anställd av oss eller agerar som underkonsult och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som konsult på TNG Tech behöver du:

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Andrea Kjellin – din rekryterare!

Andrea Kjellin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • TNG Tech valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Andrea Kjellin


TNG Tech

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-08