TNG
MTR Tech söker en Driftsäkerhetsansvarig

MTR Tech söker en Driftsäkerhetsansvarig

MTR Tech söker driftsäkerhetsspecialist som vill arbeta med förvaltning, utredning och utveckling av tunnelbanefordon

Arbetsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-22
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik Betald kollektiv­trafik
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

MTR Tech söker driftsäkerhetsspecialist som vill arbeta med förvaltning, utredning och utveckling av tunnelbanefordon

Nu söker vi en kommunikativ driftsäkerhetsansvarig som vill bidra till MTR Techs fortsatta utveckling. I rollen får du arbeta med tillgångsförvaltning av fordon inom tunnelbanetrafiken. MTR Tech är underhållsbolaget som ser till att alla resenärer, varje dag, får en säker, punktlig och trygg resa med pendeltåg och tunnelbana. Tillsammans jobbar vi mot en mer hållbar framtid!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR Tech är ett underhållsbolag som bland annat hanterar underhåll, reparationer och fordonsförvaltning för pendeltåg och tunnelbana i Stockholm. Nu har du chansen att vara med på denna fantastiska förändringsresa där MTRs värderingar: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat, står i fokus.

I ditt arbete utgår du alltid från dessa värderingar och de kommer genomsyra allt du gör i ditt dagliga arbete. Du kommer till en organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt med strävan efter att vara ett underhållsbolag i världsklass. Följ med på den fortsatta resan och bidra till utvecklingen av den nordiska MTR-koncernen.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds du en rad förmåner såsom SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket-rikskort till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express och Martin Olsson.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Driftsäkerhetsspecialist på MTR Tech förväntas du medverka i arbetet kring förvaltning av fordonen ur ett långsiktigt LCC-perspektiv. Du kommer vara en del av det operativa arbetet så att funktion, prestanda och status upprätthålls under fordonens hela livslängd.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att:

  • Bevaka och analysera fordon och komponenters driftsäkerhet, felutfall och underhållsbehov samt initiera åtgärder där behov finns med fokus på kostnadseffektivitet och livscykelperspektiv
  • Arbeta med ständiga förbättringar, utveckla processer och metoder inom tillgångsförvaltning enligt ISO-standard (ISO 55000)
  • Medverka i den löpande arbetet med förvaltningsplaner för fordon och uppföljning av pågående teknikuppdrag
  • Vara support/sakkunnig inom ILS/RAM/LCC i samband med tekniska förändringar
  • Arbeta med ärenden inom avvikelsehantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att samarbeta med fordonsförvaltare, tekniska specialister och projektledare inom MTR Tech. Då MTR Tech genomgår en förändringsresa ger denna roll dig stora utvecklingsmöjligheter inom ditt specialistområde. Du kommer att vara vår specialist inom driftsäkerhet och den som dina kollegor vänder sig till. Det gör att du dagligen kommer att få användning av dina pedagogiska och kommunikativa färdigheter. Tjänsten är placerad i depån i Hammarby vid tunnelbanestationen Blåsut.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller annan teknisk eftergymnasial utbildning. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom fordonsteknik – såsom fordonsförvaltare – eller annat relevant verksamhetsområde. Du har erfarenhet av att utveckla processer enligt ISO-standard (ISO 55000) samt ILS, RAM eller LCC. Erfarenhet av spårbundna fordon och fordonsunderhåll (såsom upprustning av fordon och leveransprojekt) är meriterande.

Som person är du analytisk, lösningsorienterad, identifierar förbättringsområden och uppnår resultat med hög kvalitet och inom utsatta tidsramar. Du trivs med att leda arbetet framåt, jobbar gärna självständigt och med eget ansvar samtidigt som du uppskattar teamarbete och har en god kommunikativ förmåga.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift eftersom vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta fram dokument och rapporter på svenska.

MTR Tech

MTR Tech

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-22
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Placering

Fyrvaktarkroken 11

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig