TNG

Lediga jobb Enköping

Lediga jobb i Enköping just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Enköping

Söker du lediga jobb i Enköping?

Enköping är en tätort i Uppland samt centralorten till Enköpings kommun i Uppsala län. Inom kommunens gränser bor över 40 000 invånare. Staden är länets näst största tätort och kan erbjuda lediga jobb inom både offentlig och privat näringsliv. Enköping är belägen vid Mälarens norra strand. Genom orten rinner även Enköpingsån.

Enköping kombinerar en varm småstadsatmosfär med en levande landsbygd och kan erbjuda ett bekvämt pendlingsavstånd för dig som vill söka jobb i Stockholm, Västerås eller Uppsala. Idag bor hälften av stadens befolkning i centralorten, i kransorter och ute på landsbygden.

Utöver sin varma stadskärna är Enköping även känd för sina parker och beskrivs ofta som parkernas stad. Inom stadsgränserna finner du 24 olika parker, grönområden och planteringar.

Göra karriär i Enköping?

Enköping stad är en sann överlevare som idag kan visa upp ett blomstrande näringsliv trots 90-talets industridöd. Tack vare kommunens egen kamp för att attrahera flera småskaliga verksamheter kan Enköping idag visa upp ett starkt näringslivsklimat med lediga jobb och stor branschvariation. Något som gynnar dig som vill flytta och fortsätta din karriär i staden.

Idag är företaget Oriola AB största privata arbetsgivare. Ett dotterföretag till Oriola KD som bland annat driver den rikstäckande apotekskedjan Kronans Apotek.

Enköpings kommun är regionens största offentliga arbetsgivare med över 3 000 anställda. På andra och tredjeplats finns Försvarsmaktens ledningsregemente och stadens lasarett. Tillsammans skapar de över 5 000 arbetstillfällen för kommunen.

Enköping – parkernas stad

Enköping kallas parkernas stad. Här kan du spendera flera dagar med att besöka alla olika parker. De har olika specialiteter, storlek och utseenden. Besöker du dem på hösten har de ett helt annat utseende än under sommaren. Enköping är mest känd för Drömparken men har också parker fyllda av exotiska träd, otroliga perennplanteringar eller små fickparker som är små krypin mitt i stadskärnan.

Besöker du staden med CV i hand på hösten får du inte heller missa Trädgårdsdagen. En folkfest som växer större för varje år som går. Dagen är en glädjande samling för alla trädgårds- och matintresserade. Dagen är även öppen för privatpersoner, föreningar eller företag som vill ställa ut eller sälja trädgårdsprodukter i många av parkerna.

Söker du lediga jobb eller konsultuppdrag i Enköping?

Sök då efter lediga jobb och interimsuppdrag i Enköping inom teknik, marknadsföring, försäljning, ekonomi, life science, logistik, administration och HR via oss på TNG! Vi arbetar med många spännande arbetsgivare i staden.

Vi rekryterar fördomsfritt vilket innebär att du får en mer rättvis upplevelse när du söker jobb. Det betyder också massor av spännande karriärmöjligheter för dig som vill ha jobb i Mälardalen och Enköping.

Nästa steg?

Gör gärna en  spontanansökan och ta samtidigt del av våra rekryterares karriärtips i vår jobbpodd eller på vår blogg.