TNG
Junior Projektledare – Arlanda Express, Stockholm

Junior Projektledare – Arlanda Express, Stockholm

Har du intresse för projektledning och erfarenhet av projektadministration? Arlanda express söker en Junior Projektledare

Arlanda Express söker just nu en Junior Projektledare/Delprojektledare med en stark administrativ förmåga och teknisk kompetens till vårt spännande nyanskaffningsprojekt av nya fordon. På Arlanda Express får du möjlighet att med ditt starka intresse för koordinering, projektledning och vana att jobba administrativt, på sikt växa in i rollen som projektledare.
Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Arlanda express präglas av öppenhet, tolerans och förtroende för medarbetarna och alla beslut som fattas genomsyras av värdeorden: pålitlig, nytänkande, omtänksam, modig och inspirerande. Du erbjuds en roll med mycket eget ansvar och variation där det finns goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Du kommer till ett modernt företag där man alltid värnar om kvalitet, människor och miljö, med ambitionen att varje dag ge kunderna högklassig service, resekomfort och omtanke.

Som Junior Projektledare/Delprojektledare hos Arlanda express kommer du spela en viktig roll i våra spännande projekt kring förvaltning, finansiering och nyanskaffning av järnvägsfordon. Verksamheten drivs på marknadsmässig grund och har stort fokus på miljö och mångfald. Vi erbjuder dig intressanta projekt i en dynamisk och kontaktintensiv verksamhet.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Mobil
Mobil

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Junior Projektledare/Delprojektledare på Arlanda Express stödjer du flera enheter med tidsplanering och projektuppföljning av leveranser och du hanterar alla verksamhetsnärafrågor löpande. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Som Junior Projektledare/Delprojektledare är du Arlanda Express interna resurs och du stödjer Huvudprojektledaren med alla administrativa uppgifter samt med att samordna och koordinera i projektet.  Du kommer du främst arbeta på Arlanda Express fina huvudkontor i centrala Stockholm, men även vara ute på depån i Blackvreten. Du kommer rapportera till Fordonschefen.

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen har du högskoleexamen inom relevant område, eller motsvarande samt erfarenhet av projektledning och ett stort intresse för teknik. Då tjänsten innebär samarbete och många kontaktytor ser vi gärna att du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och är proaktiv. Vi tror att du har lätt att skapa ordning och struktur i ditt arbete samt att noggrannhet och regelbunden uppföljning är en självklarhet för dig. Erfarenhet av projektledning inom järnväg är meriterande dock inget krav. Då projekten innebär kontakter inom och utanför Sverige är goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift ett krav.

Lär känna A-Train – din framtida arbetsgivare

Arlanda Express ägs och drivs av A-Train AB och kör snabbtåg mellan Stockholm och Arlanda på 18 minuter. Bolaget grundades 1999 och har idag ca 200 medarbetare. När Arlandabanan stod klar hösten 1999 överlämnades anläggningen till staten. I gengäld leasar nu A-Train AB tillbaka Arlandabanan med en exklusiv koncession, dvs. rätten att köra tågtrafiken fram till år 2050, och verksamheten drivs helt och hållet på marknadsmässig grund.

Avstånd till arbetsplatsen

Klarabergsviadukten 70. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Dana Jennerström – din rekryterare!

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • A-Train valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


A-Train

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-06-15