TNG
Regionchef till TNG i Göteborg

Regionchef till TNG i Göteborg

Vill du ha rekryteringsbranschens roligaste chefsjobb och vara med och driva utvecklingen av fördomsfri rekrytering framåt?

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-11
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Åsa Edman Källströmer
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Edman Källströmer

0739295105

Vill du ha rekryteringsbranschens roligaste chefsjobb och vara med och driva utvecklingen av fördomsfri rekrytering framåt?

Nu letar vi efter en operativ ledare som vill fortsätta utveckla vårt team och kunder i Göteborgsregionen. En ledare som sätter fakta framför magkänsla och fördomar och som anser att en hållbar arbetsmarknad är en självklarhet.

Hos oss får du vara med och driva ett företag i framkant. Vi har branschens modernaste erbjudande inom fördomsfri och datadriven rekrytering, bemanning och konsultuthyrning. Tillsammans med teamet i Göteborg kommer du rekrytera och hyra ut specialister inom HR, ekonomi, Tech, marknadsföring, sälj och administration till några av Sveriges mest spännande företag, och tillsammans med resten av ledningsgruppen fortsätta utveckla bolaget.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

 • Ett utmanande och spännande chefsjobb där ditt ledarskap och affärsmannaskap får utvecklas och blomstra.
 • Ett framgångsrikt team med medarbetare som har hög ambitionsnivå och kunskap.
 • Ett jobb att trivas på! Våra medarbetare och chefer gav oss mitt i pandemin ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +58. En siffra som motsvarar "världsklass". (Benchmark är +2.)
 • Balans mellan yrkesliv och privatliv. Du kommer styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå bästa resultat.
 • Marknadens modernaste erbjudande, rekryteringsprocess och Rectech för att nå dina och teamets mål.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du:

 • Ansvara för leverans, finansiellt resultat, samt kandidat- och kundnöjdhet inom din region.
 • Coacha och leda en välmående personalgrupp med hög leveranskapacitet och bra kundtillväxt. När teamet växer ansvarar du för att vidareutveckla organisationen.
 • Leda, planera och delta i teamets försäljning, vara bollplank vid prissättning av större affärer och aktivt delta i upphandlingsarbetet.
 • Balansera kundportföljen och se till att du och teamet säljer och levererar på ert erbjudande.
 • Skapa ett nära och agilt samarbete med TNGs HR-, KAM-, marknads- och digitala säljteam. De är en viktig del för att du ska lyckas med dina mål.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

 • Personalansvar för regionens affärsansvariga rekryterare och kandidatansvarig.
 • Aktivt medverka i TNGs ledningsgrupp och tillsammans med kollegorna i hela landet ansvara för TNGs långsiktiga tillväxt och lönsamhetsmål.
 • Du rapporterar till VD för TNG Group AB.
VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är en kunnig och dokumenterat skicklig operativ chef som brinner för att motivera dina medarbetare att nå nya framgångar. Du arbetar nära personalen och trivs med högt tempo, snabba kast och att bidra operativt i sälj- och leveransarbetet. En förändringsledare som gillar innovation och utveckling, något som är vardagsmat hos oss på TNG.

Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av ledarskap inom bemanning-, konsult- eller rekryteringsbranschen då jobbet drar i gång från dag ett. Erfarenhet från egen tjänsteförsäljning och ett bra kontaktnät i Göteborgsregionen är ett stort plus.

På TNG är vi affärsdrivna, men eftersträvar också hög medarbetar-, kandidat- och kundnöjdhet. Ditt jobb är att hitta balansen däremellan och se till att samtidigt få saker att hända.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG har jobbat med fördomsfri rekrytering i över 15 år och vi blev Sveriges första företag att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget - vilket innebär att du får vara med och långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Dessutom går det går bra för oss! Vi växer organiskt och söker löpande fler rekryterare, säljare och ledare som vill jobba på TNG. Så, delar du vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt? Och vill du hjälpa oss att fortsätta se bortom det uppenbara? Bli då en i vårt team!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-11
Åsa Edman Källströmer
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Edman Källströmer

0739295105

Placering

Östra Hamngatan 16, Göteborg

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig