TNG

Sommarjobb Receptionist i Stockholm

Söker du sommarjobb? Vi söker dig som vill jobba som receptionist i centrala Stockholm i sommar. Läs mer här!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-30
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Olofsson Blanco
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson Blanco

0704851214

Söker du sommarjobb? Vi söker dig som vill jobba som receptionist i centrala Stockholm i sommar. Läs mer här!

Gillar du kundservice och administration? Vill du jobba heltid i centrala Stockholm mellan veckorna 29-36? Perfekt, då är det här tjänsten för dig! Som receptionist hos vår kund får du en bred roll med service och administration i fokus. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund har sitt kontor vid Kungsträdgården i Stockholm. Du kommer att jobba tillsammans med en kollega och får en god introduktion i samband med start. Detta är ett konsultuppdrag via oss på TNG. Vi värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Välkomna och registrera besökare 
  • Besvara inkommande telefonsamtal
  • Hantera passerkort
  • Hantera post och bud
  • Ansvara över att allmänna ytor är i gott skick
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På grund av rådande omständigheter kommer du att jobba varannan vecka från kontoret och varannan vecka på hemifrån. När du jobbar hemifrån hanterar du växeln och administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att jobba tillsammans med en kollega när du är på kontoret. Arbetstiderna är 7.15-16.00. Det här är ett konsultuppdrag via TNG och du kommer att jobba heltid mellan v. 29-36.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För denna roll ser vi att du har jobbat med service tidigare. Har du jobbat i liknande roll innan är det meriterande men inget krav. Du har en god datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person ser vi att du är lyhörd, prestigelös och alltid sätter kunden i fokus. Vidare ser vi att du har en mycket god samarbetsförmåga och kan vara strukturerad även i situationer med mycket att göra.

Låter det här som ett sommarjobb för dig? Välkommen med din ansökan!

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. I steg 2 och 3 kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och träffa intervjuroboten Tengai. Tengai är den första AI-roboten i sitt slag och en svensk uppfinning framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering. Under anställningsintervjun ställer Tengai samma kompetensbaserade frågor till alla sökande samtidigt som hon nickar och ler, följer dina rörelser, skapar dialog och lyssnar uppmärksamt på dina svar. Allt utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ger hon en opartiskt och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sen kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi mer om när det är dags för din intervju!.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-30
Maria Olofsson Blanco
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson Blanco

0704851214

Placering

Pyramidvägen 7

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig