TNG
Treasury Support till Svensk Exportkredit

Treasury Support till Svensk Exportkredit

Nu söker en ny medarbetare till Treasury Support hos SEK i centrala Stockholm

Har du nyligen tagit examen och vill jobba och utvecklas inom finans på ett bolag som främjar svensk export? Har du arbetat med något relaterat och söker nu en ny utmaning? Då har vi ett jobb för dig!

Treasury Support är teamet som har ansvar för hanteringen av det finansiella affärsflödet efter genomförda affärer kopplade till SEK:s upplånings- och likviditetsverksamhet. Det innebär i korthet att du kommer ha mycket kontakt med SEK:s finansiella motparter runt om i världen och även ha en tät dialog med flera andra funktioner inom SEK för att säkerställa att affärerna fullföljs korrekt.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Treasury support kommer du jobba i ett rutinerat team med en chef som har lång erfarenhet av finansbranschen. Du kommer få en gedigen upplärning tills du är självgående.

Svensk Exportkredit är ett bolag som verkar för att hjälpa svenska exportbolag och du kommer således att jobba med att förbättra svensk exportkraft. Du kommer få en god insikt i arbetet inom en del av finansbranschen som du kommer kunna ha nytta av i din framtida karriär.

Du kommer få blockansvar för ett visst område som roteras inom teamet vilket ger fina möjligheter att bygga en bred kunskap och bidra till utvecklingen av teamet och arbetsuppgifterna. Som medarbetare erbjuder vi dig en marknadsmässig lön och konkurrenskraftiga förmåner.

Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Inom Treasury Support har du ett brett ansvar för administration av affärsflöden och bolagshändelser. Du kommer huvudsakligen arbeta med:

Värt att veta

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Det är inget krav men meriterande om du hunnit jobba ett par år efter dina studier på bank, försäkringsbolag, leasingbolag eller liknande samt om du har erfarenhet av swapavtal och ISDA-avtal.

För att lyckas i rollen inom Treasury Support på SEK har du förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och du är noggrann med detaljerna. Du ingår i ett kompetent team och genom samarbete hjälps vi åt och lär av varandra. Vi tror också att du har förmågan att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt då du har många både interna och externa kontakter i din roll. Här kommer du att utmanas av problemlösning i olika former så ett lösningsorienterat förhållningssätt underlättar.

Lär känna AB Svensk Exportkredit – din framtida arbetsgivare

Svensk Exportkredit (SEK) är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar exportföretag, deras underleverantörer och internationella köpare av svenska varor och tjänster. Finansiering från SEK ger företagen möjlighet att växa och bidrar till jobb och tillväxt i Sverige. SEK bidrar även till industrins omställning för att minska klimatutsläppen. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

Avstånd till arbetsplatsen

Flemminggatan 20, Stockholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Hendrik Christiansson – din rekryterare!

Hendrik Christiansson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • AB Svensk Exportkredit valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Hendrik Christiansson


AB Svensk Exportkredit

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-05