TNG
Utvecklingsingenjör till Envirologic, Uppsala

Utvecklingsingenjör till Envirologic, Uppsala

Envirologic söker en ingenjör inom mjukvaruutveckling för att stärka verksamhetens produktutveckling.

Arbetsgivare Envirologic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-30
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Envirologic söker en ingenjör inom mjukvaruutveckling för att stärka verksamhetens produktutveckling.

Vill du vara med och bidra till en hållbar arbetsmiljö där du genom din spetskompetens inom mjukvara och produktutveckling vidareutvecklar våra robotar. Envirologic har över 20 års erfarenhet av att utveckla automatiserade tvättlösningar med patent i flera europeiska länder, Nordamerika och Australien. All vår produktion och utveckling av vår tvättrobot sker i våra lokaler i Uppsala. Det skapar en fantastisk möjlighet att vara involverad i hela processen, från idé till färdig produkt. Du kommer till en platt organisation med god sammanhållning där man genom eget ansvar arbetar mot ett tydligt gemensamt mål.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Envirologic är det lilla företaget som verkar på en internationell arena och exporterar sina robotar till fyra världsdelar. Du kommer att ingå i utvecklingsteamet där dina kunskaper bli en viktig del i företagets fortsatta tillväxt. Du kommer till en välkomnande organisation där alla medarbetare är lika viktiga och allas arbete bidrar till att nå uppsatta mål. Eget ansvar och driv är något som genomsyrar företagskulturen och man tar tillvara allas kompetenser och ger möjlighet till att dagligen utvecklas i sin roll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som utvecklingsingenjör kommer du att ansvara för eller vara delaktig i olika utvecklingsprojekt. Det innebär bland annat att du kommer att:

  • Vara delaktig i eller ansvara för delar av mjukvaruutveckling
  • Du tar fram prototyper, testar och utvärderar.
  • Vara kravställställare mot leverantörer och interna intressenter
  • Ansvara för design, implementation, test och produktionssättning
  • Bidra till att utvecklingsmål uppnås inom angivna budgetar och tidplaner
  • Ansvara för eller vara delaktig i framtagning av teknisk dokumentation
  • Representant från utvecklingsavdelningen i interna projekt
  • Bistå övriga organisationen med teknisk support, förklara produktens möjligheter och begränsningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer med idéer och förslag som syftar till vidareutveckling av befintliga produkter samt framtagning av kommande produkter.

Du förväntas driva egna projekt och att själv ansvara för att dessa projekt taktar på mot uppsatt tidsplan. Tjänsten är med placering i Uppsala och urval sker löpande.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du är utbildad civilingenjör med inriktning mjukvaruutveckling eller robotik, är duktig på programmering samt har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter i en roll med bredd. Du har arbetat med Linux plattformar och har lätt för att hantera olika programmeringsspråk samtidigt som du har förståelse för automation och elektronik.

För att lyckas i rollen behöver du vara driven och kommunikativ. Eftersom dina arbetsdagar har stor variation så måste du ha förmågan att se helheten såväl som detaljerna i de projekt som du ingår i. Du är en utåtriktad person och delar gärna med dig av din kunskap samt tar gärna del av andras. Du ser dig som ett naturligt pedagogiskt bollplank för såväl interna som externa intressenter.
Vi söker en modig och nyfiken utvecklingsingenjör som trivs en mindre organisation med närhet till beslut. Struktur, ordning och reda är självklara delar i projekten för dig och din motivationskraft finns i att utvecklas i din roll där du genom nyfiken, kritisk tänkande och självledarskap fördjupar dig i din roll och våra produkter.

Envirologic

Envirologic

Envirologic är ett svenskt miljöteknikföretag som har utvecklat och patenterat ett robotsystem för kostnadseffektiv rengöring i hälsovådliga miljöer. Bolaget är en ledande global tillverkare av automatiserade tvättlösningar för lantbruk och har under 20 år levererat ca 1 000 tvättrobotar över hela världen. Envirologics huvudkontor och produktion ligger i Uppsala där bolaget har 15 anställda. Envirologic är ett publikt aktiebolag och noterat på Spotlight Stock Market.

Arbetsgivare Envirologic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-30
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Söderforsgatan 1