TNG
Förhandlare till Installatörsföretagen

Förhandlare till Installatörsföretagen

Installatörsföretagen söker en förhandlare, specialist inom HR, mångfald, arbetsmiljö och försäkringar

Söker du en ny utmaning och vill du göra skillnad tillsammans med en av Sveriges viktigaste branscher inom klimatomställning? Har du god kunskap och brinner för mångfaldsfrågor? Här finns nu en spännande och utvecklande roll där du som specialist både är rådgivare och förhandlare inom HR, mångfald, arbetsmiljö och kollektivavtalande försäkringar/pensioner.

Installatörsföretagen är en branschorganisation som stöttar och hjälper sina medlemsföretag att bli bättre arbetsgivare och mer framgångsrika som företagare. Låter detta intressant och vill du bli en del av teamet i Installatörsföretagens arbetsmarknadsavdelning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som förhandlare ingår du i ett team med 12 härliga kollegor. Ni arbetar nära varandra och täcker ett brett område inom arbetsrätt, förhandlingar om nya kollektivavtal, löpande arbete med de fackliga motparterna, tvisteförhandlingar, lönebildning och arbetsmiljö där du ansvarar för mångfaldsfrågor. Här får du möjlighet att arbeta i en strategisk, värdeskapande och kommunikativ roll. 

För oss på Installatörsföretagen är det viktigt med ett hållbart arbetsliv och vi ger alla våra medarbetare möjlighet att jobba remote ett par dagar i veckan. Det  finns även möjlighet att jobba från annan ort. 

Vi erbjuder våra anställda lunchförmån, friskvård, sjukvårdsförsäkring och flexibla arbetstider.

Distansarbete
Distansarbete
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I din roll som förhandlare kommer du arbeta med;

Värt att veta

Rollen som förhandlare kommer att bestå av rådgivning inom HR, arbetsmiljö och kollektivavtalade försäkringar/pensioner till våra medlemmar samt att vara ett internt stöd och bollplank till förhandlare och företagsrådgivare. I rollen ingår även att vara ett specialist stöd till organisationen och medlemsföretagen i mångfaldsfrågor. 

Du kommer att arbeta i ett team om 12 personer och rapporterar till chef över arbetsmarknadsavdelningen. 

Hos oss på Installatörsföretagen har våra värdeord stor betydelse för oss och för den kultur som vi skapat. Vi lever verkligen våra värderingar och agerar alltid utifrån våra värdeord; kreativitet, ödmjukhet och personlighet i vårt dagliga arbete. Du kommer till en vänlig organisation där vi lyssnar på varandra, delar med oss av vår kunskap och arbetar gemensamt för att nå våra mål.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk examen gärna inom personal och arbetslivsfrågor. Du bör även ha arbetat med mångfaldsfrågor tidigare, gärna inom ett medlemsföretag. God kompetens inom arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor är meriterande och du bör ha ett starkt intresse för att fördjupa dig i frågor som rör detta. 

För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt och ha erfarenhet av skapa hållbara relationer. Som person är du social, en god kommunikatör, lyhörd och förtroendeingivande. Du har erfarenhet av att navigera i olika typer av organisationer för att nå ut med ditt budskap inom mångfaldsfrågor och har en hög analytisk förmåga. Du är en van förhandlare och kan snabbt sätta dig in i olika former av avtal. Du talar och skriver svenska obehindrat.

 

Lär känna Installtörsföretagen – din framtida arbetsgivare

Lär känna Installatörsföretagen – din framtida arbetsgivare Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som representerar 3 600 medlemsföretag. Vi är en del av Svenskt Näringsliv. Det är våra medlemmar som med sina 55 000 medarbetare installerar, optimerar och kontrollerar din värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik. Installatörsföretagens uppdrag är att företräda medlemmarnas intressen och ständigt utveckla förutsättningarna för framgångsrikt företagande i installationsbranschen.

Avstånd till arbetsplatsen

Ringvägen 100. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Åsa Dominicus – din rekryterare!

Åsa Dominicus

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Installtörsföretagen valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Dominicus


Installtörsföretagen

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-07-27