TNG
ICA söker verksamhetsutvecklare inom Planning

ICA söker verksamhetsutvecklare inom Planning

ICA söker en erfaren verksamhetsutvecklare till deras E-handelslogistikavdelning; verksamhetsstöd, läs mer nedan.

Trivs du att arbeta med förändringsarbete, har du erfarenhet från områden som exempelvis planning/replenishment samt produktionslogistik och projektledning? Då kan tjänsten som verksamhetsutvecklare hos ICA vara något för dig! E-handelslogistiken hos ICA växer och de söker nu en verksamhetsutvecklare som tillsammans med de centrala och lokala organisationerna kan påverka hur kunden handlar mat i framtiden och utveckla en e-handelslogistik i världsklass. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. ICA:s värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. ICA satsar på kompetensutveckling, innovation med interna utbildningar och chefsprogram. Här får du:

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar inom ICA E-handel Logistiks verksamhet där du initierar, leder och implementerar effektiva standardlösningar i enlighet med ett LEAN förhållningssätt inom ICAs huvudprocesser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att

Värt att veta

Din placeringsort spelar mindre roll, men du förväntas vara fysiskt på kontoret i Solna eller på våra enheter Arendal eller Brunna tre dagar i veckan. Du rapporterar till Head of operations development E-commerce som du har en tät dialog med.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att trivas och vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med eftergymnasiala studier inom relevant område, såsom industriell produktion, logistik, supply chain eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av projektledning inom industriell produktion, lagerproduktion eller andra delar av varuförsörjningskedjan. Du har även erfarenhet av att driva ständiga förbättringar influerat av LEAN-filosofin. Du är bekväm att kommunicera både på svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet från dagligvarubranschen eller E-handelslogistik är meriterande. Eftersom du kommer arbeta och ställa krav mot verksamhetsutveckling IT behöver du kunna gränssnitten mot IT.

Rollen kräver att du kan skapa och jobba mot tydliga målbilder och därför behöver du vara strukturerad, analytisk och resultatorienterad. Du är flexibel och har förmågan att pendla mellan ett taktiskt, operativt och strategiskt perspektiv. Du gillar att bygga relationer och skapa långsiktigt förtroende.

Lär känna ICA Sverige AB – din framtida arbetsgivare

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Lagerdriften inom E-handelslogistiken är en del av ICA:s varuförsörjning och vårt uppdrag är att leverera varor direkt till våra butikers kunder eller för upphämtning i butik kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Vi sätter butikens kunder i centrum och driver våra verksamheter med fokus på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Tillsammans ser vi till att alltid försöka leverera på topp och ge butikerna service i världsklass. Genom att se till att rätt kund får rätt varor i rätt tid bidrar vi till att göra vardagen lite enklare för många människor. Och vi gör det varje dag.

Avstånd till arbetsplatsen

Kolonnvägen 20, Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Linnea Wäringe – din rekryterare!

Linnea Wäringe

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • ICA Sverige AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Linnea Wäringe


ICA Sverige AB

Fast ingångslön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Wäringe på 0768-83 04 60. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-10-10