TNG
Inköpsadministratör till Fresenius i Stockholm

Inköpsadministratör till Fresenius i Stockholm

Nu söker vi en inköpsadministratör / interncontroller till Fresenius Medical Care

Har du ett stort intresse för administration och kanske kunskaper om inköpsprocesserna? Då kan denna roll vara perfekt för dig!
Fresenius Medical Care söker nu en inköpscontroller som ser helhetsperspektivet och lägger fokus på att noggrant hantera inköp, ansvara för interna kontroller och bistå i utveckling av inköpsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Fresenius Medical Care är ett marknadsledande bolag inom sin nisch och ligger långt i framkant när det gäller innovativa lösningar för maskinutveckling inom dialys. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag vars maskiner är livsavgörande för sina patienter.

Fresenius Medical Care vårdar mer än 345 000 patienter i deras globala nätverk och driver samtidigt 42 tillverkningsanläggningar på alla kontinenter för att tillhandahålla dialysprodukter såsom dialysmaskiner, dialysatorer och engångsartiklar.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Mobil
Mobil

Dina arbetsuppgifter

I rollen som inköpscontroller kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:

Värt att veta

Fresenius sitter i fina lokaler i centrala Sollentuna och erbjuder en arbetsplats med lojala och engagerade kollegor som har nära till skratt och stor gemenskap. Tjänsten är på heltid och startar så fort rätt person är på plats.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Vi söker dig som är systematisk och gillar att arbeta strukturerat. Du är noggrann i ditt arbetssätt och har förmågan att arbeta på detaljnivå. I denna roll är det också viktigt att du gillar att hantera och kontrollera stora mängder insamlad information och vi ser gärna att du har erfarenhet av internkontroller som motsvarar Sox sedan tidigare.

Lär känna Fresenius – din framtida arbetsgivare

Fresenius Medical Care är världens ledande leverantör av produkter och tjänster för personer med kronisk njursvikt. Omkring 3,7 miljoner patienter i världen med denna sjukdom genomgår dialysbehandling med jämna mellanrum. Dialys är ett vitalt förfarande för blodrening som ersätter njurens funktion vid njursvikt. De vårdar drygt 346 500 patienter i sitt globala nätverk av över 4 000 dialyskliniker. Samtidigt driver de 44 tillverkningsanläggningar på alla kontinenter för att tillhandahålla dialysprodukter såsom dialysmaskiner, dialysatorer och engångsartiklar. Deras strategi är inriktad på hållbar tillväxt. De strävar efter att ständigt förbättra livskvaliteten för patienter med njursjukdom genom att erbjuda innovativa produkter och behandlingskoncept av högsta kvalitet. Fresenius Medical Cares huvudkontor finns i Tyskland. Huvudkontoret för Nordamerika finns i Waltham, Massachusetts och huvudkontoret för Asien/Stillahavsområdet ligger i Hong Kong.

Avstånd till arbetsplatsen

Djupdalsvägen 1, Sollentuna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Hendrik Christiansson – din rekryterare!

Hendrik Christiansson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Fresenius valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Hendrik Christiansson


Fresenius

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-07-19