TNG
Innesäljare till TECE Sverige i Stockholm

Innesäljare till TECE Sverige i Stockholm

Jobbar du idag med VVS och vill bli en del av ett företag i tillväxt? TECE Sverige söker en innesäljare till butiken i Västberga!

Arbetsgivare TECE Sverige AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-01-26
Flextid Flextid
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Martin Andersson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Jobbar du idag med VVS och vill bli en del av ett företag i tillväxt? TECE Sverige söker en innesäljare till butiken i Västberga!

Här får du med ett intresse av försäljning eller tidigare erfarenhet som VVS-montör en spännande utmaning. Du kommer att på egen hand, hantera både order och affärsmöjligheter via inkommande mail och telefonsamtal samt upprätthålla bra kundrelationer i vår butik.

TECE är nu i en expansiv fas och söker en innesäljare som ska ansvara för kundbearbetningen tillsammans med vår butiksansvariga säljare i Västberga. Låter detta som en intressant tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega hos oss på TECE Sverige och vi har ett starkt varumärke som är känt för sina kvalitativa produkter. Du får möjligheten att arbeta med produkter och system inom sanitet, tappvatten, golvvärme och avlopp.

Du får också chansen att vara med på vår resa framåt där entreprenörskap och driv symboliserar vårt sätt att arbeta. Som ett led i det har vi en trivsam och kollegial miljö och du kommer att tillhöra ett team med flera kompetenta kollegor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Bidra till försäljningen av TECEs produkter och system via telefon och mail
  • Ta fram offertunderlag, orderhantering och driva affärer mot avslut
  • Produktpresentation och försäljning för kunder i vår butik
  • Utbilda och ge professionell rådgivning mot valda kundgrupper
  • Sedvanliga administrativa uppgifter inom butiken
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din arbetalats är butiken i Västberga och där arbetar du dagligen nära tillsammans med vår butiksansvariga säljare. Butikens öppettider är måndag till fredag 06:30 – 15:30 med en timma stängt för lunch.

Du rapporterar till Sales Manager för region Stockholm. Tjänsten är en provanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du kommer från VVS-branschen, du bör kunna tala fackspråk och förstå dina kunders behov och utmaningar. Du är en person som har lätt för att lära dig nya produkter och tjänster och beskriva dem för dina kunder. Du har också förhandlingsförmåga och gillar att jobba självständigt med kvalitet, både i produkter och arbetssätt.

Meriterande är om du har erfarenhet av rollen som innesäljare eller liknande support och kundservice. Du är en affärsdriven och kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Önskvärt är att du har B-körkort, ett krav är dock att du talar och skriver svenska obehindrat, då och då förekommer även engelska.

TECE Sverige AB

TECE Sverige AB

TECE Group är en koncern som grundades i Tyskland 1987. Idag ingår 22 europeiska dotterbolag och samarbetspartners i ytterligare 38 länder. Verksamheten har fem fabriker och är inriktad på sanitetssystem, golvvärme, avlopps- och tappvattensystem för VVS-branschen. Totalt har koncernen drygt 1500 medarbetare och omsatte 250 miljoner euro 2017. Huvudkontoret ligger i tyska Emsdetten. Sedan 2013 har TECE även verksamhet i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
TECE Sverige AB
Arbetsgivare TECE Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-26
Martin Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Placering

Vretenborgsvägen 28, Hägersten

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig