TNG
Mötesbokare Intelligent Automation Blue Prism

Mötesbokare Intelligent Automation Blue Prism

Sporras du av stora mål och har lätt för att knyta nya kontakter? Nu har du chansen att göra det hos Blue Prism i Stockholm!

Uppdragsgivare Blue Prism
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-10-09
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Bonus Bonus
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Cilla Lennér
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Sporras du av stora mål och har lätt för att knyta nya kontakter? Nu har du chansen att göra det hos Blue Prism i Stockholm!

Som Mötesbokare, även kallad Business Development Representative, hos Blue Prism kommer du hamna i en spännande och innovativ mijö där du får chansen att lära dig och utvecklas vidare inom säljrollen i ett utav de hetaste områdena just nu, Intelligent Automation. Känner du att du sporras av stora mål och att du är den som har lätt för att skapa nya kontakter ? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och betydelsefull roll som mötesbokare på ett expanisvt och globalt företag i centrala Stockholm. Du som drivs av att nå stora mål inom ett nytt spännade område - Intelligent Automation - och kommer ha mölighet att både utvecklas och ta nästa steg i din karriär. Din roll är betydelsefull och du är den som lägger grunden för nya viktiga kundsamarbeten. 

Hos Blue Prism kommer du bredda ditt professionella nätverk och utvecklas vidare inom säljmetodik tillsammans med ett engagerat och välkomnande team!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Mötesbokare (Business Development Representative)  kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:utgående samtal till nya kunder

  • prospektering av nya kunder
  • förbereda, bearbeta och leverera genomarbetade leads vidare till Account Managers
  • bygga relationer med relevanta kontaktpersoner / köpgrupper via e-post, telefon, sociala medier, LinkedIn.
  • annat administrativt arbete som veckostatistik på inbokade möten, genomförda samtal, touchpoints etc

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget sitter i fräscht kontorshotell mitt i centrala Stockholm och tillsammans är ni 11 personer i säljteamet där du rapporterar till Head of International BDRs med placering i London.
Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning och tillsätts så snart rätt person är på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker är orädd, driven och resultatorienterad. Du har ett intresse och en passion för ny teknologi och vill fortsätta utvecklas inom detta område. Du känner dig bekväm i att ta kontakt med personer på alla nivåer i en organisation och kommunicerar flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska.

För att lyckas i din roll som Säjare tror vi att du har:

  • Ett eller ett par års erfarenhet av samma eller en liknande roll med mycket kundkontakt.
  • God systemvana, Officepaket och kanske affärssystem och/eller sociala medier verktyg
  • God planerings- och organisationsförmåga.
  • Utbildning - akademisk eller motsvarande inom sälj, marknad eller IT

 

Blue Prism

Blue Prism

I denna digitala era där disruptiva start-ups ständigt förändrar olika marknader, överlever bara de mest agila och innovativa företagen. Vi på Blue Prism är pionjärer inom Robotic Process Automation (RPA), som utvecklats och blivit det pålitliga och säkra intelligenta automatiseringsvalet för Fortune 500-företag och offentlig sektor. Vi erbjuder ihopkopplad RPA, stödd av Digital Exchange (DX) app store – och gifter internt entreprenörskap med kraften från crowdsourcing innovation. Blue Prisms anslutna RPA kan automatisera och utföra missionskritiska processer, vilket gör att dina medarbetare får friheten att fokusera på mer kreativt och meningsfullt arbete. Mer än 1 300 globala kunder utnyttjar idag Blue Prisms digitala arbetskraft, vilket ger deras medarbetare möjlighet att automatisera miljarder transaktioner, samtidigt som de återför hundratals miljoner arbetstimmar tillbaka till verksamheten. Besök www.blueprism.com för att lära dig mer om Blue Prism (AIM: PRSM).

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare Blue Prism
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-09
Cilla Lennér
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Placering

Norrlandsgatan 10

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig