TNG
Pernod Ricard söker nu en Regional Manager

Pernod Ricard söker nu en Regional Manager

Pernod Ricard söker en ny stjärna som Regional Manager att bygga vidare och utveckla affären inom region Stockholm Syd.

Vill du vara med och representera några av världens starkaste varumärken inom dryckesbranschen? Vill du jobba mot bar, restaurang och hotell med förtroendet att själv disponera din arbetstid? Är du serviceminded, har ett naturligt sinne för affärer och tycker om att ha kul på jobbet? Då kan jobbet hos oss på Pernod Ricard vara något för dig, sök redan idag!

Som Regional Manager hos oss får du chansen att vidareutveckla kundportföljen i Stockholm och vi ser gärna att du kommer in med nya idéer och lösningar. Du får fina möjligheter att utvecklas i ett familjärt team som är drivet och engagerat med en stor portion frihet under ansvar. Att arbeta under kvällstid, vara där det händer
och representera en av de starkaste portföljerna i branschen är något du motiveras av.

Ditt anställningserbjudande

Som Regional Manager på Pernod Ricard får du ta över en mycket välskött region och kan sätta din prägel på framgent. Du får vara med där det händer och genomföra aktiviteter, provningar och kampanjer med dina kunder och framförallt driva volymer genom affärsmässiga avtal. Du kommer tillhöra säljgruppen på åtta medarbetare som präglas av stort engagemang och familjär stämning.

Pernod Ricard erbjuder mycket fina förmåner i form av bland annat tjänstebil och generöst bonussystem.

En arbetsplats att trivas på! Kulturen hos oss på Pernod Ricard präglas av stort engagemang och en vilja att göra det lite extra för sina kunder och kollegor. 

 

Flextid
Flextid
Tjänstebil
Tjänstebil
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

 
 

Värt att veta

Pernod Ricard sitter i fina lokaler på Liljeholmskajen. Företaget är franskägt och i Stockholm arbetar 65 personer.

Som Regional Manager ansvarar du för att företagets relationer med kunder och partners i regionen etableras och upprätthålls på en nivå som möjliggör långsiktiga affärsrelationer.

Under ledning av försäljningschef ansvarar du för försäljning av Pernod Ricard Sweden AB:s produkter till restauranger och grossister inom din region. 

Vi är ett sammansvetsat team som har roligt på jobbet och ser fram emot en ny kollega. 

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har en tidigare säljerfarenhet och har du jobbat inom inom service, gärna inom hotell eller restaurang är det ett plus. Du får disponera din arbetstid men en del kommer behöva vara förlagd på kvällstid. Att få vara med där det händer och genomföra aktiviteter, provningar och kampanjer med dina kunder och framförallt driva volymer genom affärsmässiga avtal är något du motiveras av.

Som person behöver du vara serviceminded och vara självgående. Att skapa och bibehålla relationer, nå resultat och samarbeta är något vi värdesätter högt samt att ett dryckesintresse finns. Du bör du ha god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt. Lär känna Pernod Ricard Sweden – din framtida arbetsgivare

Pernod Ricard är ett av världens största företag inom vin- och spritbranschen och är verksamt i mer än 85 länder och har 100 produktionsanläggningar runt om i världen. Pernod Ricard Sweden AB tillhör Pernod Ricard och erbjuder ett komplett sortiment av välkända varumärken såsom ABSOLUT, Chivas Regal, Jameson, Havana Club, Martell och Jacob’s Creek. Pernod Ricard skapades 1975 genom en sammanslagning av de ledande franska anisproducenterna (Pernod och Ricard). Under 2008 förvärvade företaget det statligt ägda Vin & Sprit. För mer information besök vår hemsida: www.pernod-ricard-sweden.com

Avstånd till arbetsplatsen

Marieviksgatan 19B. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Åsa Dominicus – din rekryterare!

Åsa Dominicus

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Pernod Ricard Sweden valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Dominicus


Pernod Ricard Sweden

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-08-31