TNG
Quality Engineer – II-VI – Stockholm

Quality Engineer – II-VI – Stockholm

II-VI söker en Kvalitetsingenjör / Quality Engineer med intresse att förbättra och driva utvecklingen av vårt kvalitetsarbete

Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-26
6 v semester 6 v semester
Bonus Bonus
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

II-VI söker en Kvalitetsingenjör / Quality Engineer med intresse att förbättra och driva utvecklingen av vårt kvalitetsarbete

Stort fokus i denna roll ligger på att förbättra processerna för rapportering av nyckeltal med tillhörande status på korrigerande åtgärder, samt verifiering av att åtgärderna fungerar. Detta är en spännande möjlighet för dig som brinner för kvalitetsfrågor. Här blir du blir delaktig i utveckling av nya produkter och processer och direkt bidragande till att uppfylla II-VI:s högt ställda globala kvalitetsmål.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Kvalitetsingenjör hos oss kommer du i huvudsak arbeta med pågående "II-VI Global Quality Transformation" och viktigaste uppgifterna blir:

  • Rapportering och uppföljning av nyckeltal
  • Aktivt deltaga i och följa upp kundrevisioner och externa revisioner enligt ISO 9001
  • Processägare för korrigerande och förebyggande åtgärder (8D metodik, FMEA)

Ledordet är att stödja arbetet med ständiga förbättringar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen kommer du samarbeta med kollegorna inom alla våra produktions areor med mycket fokus på fabb verksamheten.
Tjänsten är på heltid och du kommer att rapportera till Quality & Reiliability Manager.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och kunskaper inom kvalitetssystem och standarder. Du har erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkningsindustrin – gärna från en regulatorisk verksamhet. Vi ser gärna att du har kunskap inom statiska analysverktyg så som JMP, R eller Minitab. Då vi verkar både i en nationell och internationell kontext, söker vi dig som har goda kunskaper i svenska och i engelska.

Som person är du analytisk, systematisk, kvalitetsorienterad och målinriktad. Du trivs med eget ansvar och får saker att hända, samtidigt som du uppnår högkvalitativa resultat. Du motiveras även att ingå i ett arbetslag där det är naturligt att dela med sig av sina kunskaper och ta del av andras. Du har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann i ditt arbete. Du är kommunikativ, har lätt för att samarbeta med andra och har alltid ambitionen att göra saker bättre.

II-VI Järfälla

II-VI Järfälla

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. II-VI has today 22 000 employees globally, where 200 employees are working in II-VI Järfälla.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare II-VI Järfälla
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-26
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Placering

Bruttovägen 3

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig