TNG
Servicerådgivare till Mekonomen Kiruna

Servicerådgivare till Mekonomen Kiruna

Letar du efter en trygg anställning i ett dynamiskt företag? Sök rollen som Servicerådgivare/ föreståndare hos Mekonomen i Kiruna!

Vill du ha en spännande och utvecklande karriär där du får jobba i ett litet glatt team som strävar efter att ge den bästa möjliga servicen till sina kunder? Vill du ha ett arbete där du har möjlighet att påverka din lön? Är du engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad? Om svaret är ja då är tjänsten som Servicerådgivare/föreståndare hos Mekonomen i Kiruna det perfekta valet för dig!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du en arbetsplats där alla är välkomna och där karriär kan göras på många olika sätt, både uppåt och på bredden. Något av det som utmärker oss som arbetsgivare är:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård
Personalrabatter
Personalrabatter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Mekonomen Kiruna har nyligen flyttat till fräscha moderna lokaler i det nya industriområdet,  nära Nya Centrum. Här finns utmärkta möjligheter att växa och ta din karriär till nästa nivå.

Vi tillämpar löpande urval så missa inte chansen att bli en del av vårt team. Ansök redan idag!

Våra förväntningar

Du behöver inte ha fordonsteknisk utbildning men vi ser gärna att du gillar bilar och därför kan en hel del av den anledningen. Du har ett genuint människointresse och gillar att arbeta i en utvecklande miljö där man ser möjligheter framför problem. Du lever med övertygelsen om att kunden alltid har rätt och strävar efter att överträffa kundens förväntningar.

Hos oss är det en självklarhet att man som kollegor hjälper varandra!

 

Lär känna Mekonomen BilLivet Kiruna AB – din framtida arbetsgivare

Mekonomen är den självklara samarbetspartnern för verkstäder och proffs! Det ska vara kul att gå till jobbet och man ska ha roligt när man väl är där. Som medarbetare på Mekonomen är du vår främsta ambassadör och varumärkesbärare. Alla våra medarbetare har ett gemensamt ansvar för att utveckla Mekonomen i enlighet med vår affärsidé, vision och värdegrund. Synen på våra medarbetare bygger på respekt för den enskilde individen och vi ska alla känna stolthet, samhörighet och uppskattning i goda miljöer.

Vi är idag omkring 1000 som arbetar inom Mekonomen Sverige och vår verksamhet baseras
på en gemensam värdegrund enklast förklaras i fem nyckelord: Kundorientering, affärsmässighet, ansvar, kompetens och flexibilitet. Vi letar ständigt efter engagerade medarbetare som delar vår värdegrund och levererar efter våra kundlöften.

Video thumbnail

Visste du att Mekonomen BilLivet Kiruna AB...

... hade ett resultat i vår årliga medarbetarundersökning från september 2022 på 4.4 av 5 på området Mångfald och inkludering, något vi är mycket stolta över!

.. har flest utbildade elbilstekniker i branschen.

... fyller 50 år under 2023. Kom och fira med oss!

Avstånd till arbetsplatsen

Industrivägen 21-25, Kiruna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Mekonomen BilLivet Kiruna AB

Söktips från Kathrine Jahnberg – din rekryterare!

Kathrine Jahnberg

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Mekonomen BilLivet Kiruna AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Kathrine Jahnberg


Mekonomen BilLivet Kiruna AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-11