TNG
Teknisk Säljare inom VA region Norrland till SKT

Teknisk Säljare inom VA region Norrland till SKT

Brinner du för teknik, försäljning och kundkontakt? Skandinavisk Kommunalteknik söker nu en Teknisk Säljare inom VA!

SKT erbjuder dig en spännande och självständig roll där du är med och påverkar Sveriges miljö och hållbarhet samtidigt som du både skapar nya affärsmöjligheter och utvecklar affären i norra Sverige. Vill du vara med och bryta ny mark i Norrland hos Skandinaviens största leverantör av tryckavloppssystem?

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos SKT är medarbetarna företagets viktigaste tillgång! Du kommer till en stabil organisation med hög kompetens och snabba beslutsvägar där man stöttar och hjälper varandra för att nå gemensamma mål. Du får ett spännande kontaktnät och har tryggheten av att ha en kunnig och professionell organisation i ryggen.

Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som Teknisk Säljare / Projektledare kommer du att genomföra kundbesök, VA-utredningar, dimensionera/projektera samt offerera och driva igenom affärer. Försäljningen är ofta projektrelaterad och kunderna är framför allt kommuner, samfälligheter, grossister och konsulter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du kommer arbeta självständigt men i samarbete med de andra i teamet. Teamet i Stockholm består idag av 3 projektledare, 2 innesäljare samt 2 på support/eftermarknad och du rapporterar till Regionchef Mellan/Norr. Du utgår från din bostadsort inom distrikt Norr. Resor om cirka tio övernattningar per år förekommer, varför B-körkort är ett krav.

Våra förväntningar

Vi tror att du i dina tidigare roller har arbetat med en kombination av teknik och försäljning och gärna i projektform, där ditt affärsmannaskap har varit avgörande för din framgång. Kanske har du jobbat inom konsultledet.

Vi söker dig som:

Som person är du social, öppen och empatisk. Du driver och planerar ditt arbete noggrant och har lätt för att kommunicera både internt och med kunder. Du motiveras av att planera din tid självständigt och har uthålligheten att jobba mot resultat på lång sikt. Du arbetar strukturerat och har vana av att hantera flera parallella uppdrag. För rollen krävs det att du behärska både svenska och engelska flytande, i både tal- och skrift.

Lär känna Skandinavisk Kommunalteknik AB – din framtida arbetsgivare

Skandinavisk Kommunalteknik AB är Skandinaviens största leverantör av lösningar för tryckavloppssystem. Företaget är specialiserat på att skräddarsy och leverera tryckavloppslösningar till kommuner, samfälligheter och enskilda fastigheter. Skandinavisk Kommunalteknik erbjuder tjänster och produkter inom tryckavlopp; rådgivning, projektering, byggledning samt komponenter och material för tryckavloppssystem och närliggande områden såsom vattenförsörjning.

Avstånd till arbetsplatsen

Reprovägen 5, Täby. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Cilla Lennér – din rekryterare!

Cilla Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Skandinavisk Kommunalteknik AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cilla Lennér


Skandinavisk Kommunalteknik AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-03-26