TNG
Utesäljare till expansiva Cyklos

Utesäljare till expansiva Cyklos

Vill du arbeta i en klimatsmart framtidsbransch och samtidigt bidra till folkhälsan? Cyklos söker nu en utesäljare i Örebro

Är du en erfaren, relationsskapande säljare som drivs av att nå resultat och vill bidra till folkhälsan, minskad klimatpåverkan och arbeta med framtidsprodukter? Bra! Tillväxtbolaget Cyklos söker en driven och självgående säljare med uppdraget att ta försäljning till nästa nivå. Du har en central roll i att skapa och bibehålla kundrelationer, samtidigt som du jobbar för att öka försäljningen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom cykelparkering och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel.

I rollen som säljare vid Cyklos kommer du att arbeta med försäljning mot befintliga och nya kunder i Sverige. Detta innebär att du kommer att genomföra kundmöten över hela landet, presentera Cyklos produkter och förhandla om avtal. Du kommer även representera företaget på mässor och event samt ha en aktiv och central roll i teamet som håller i webbinarium.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Din placering är på kontoret i Örebro där du kommer till ett engagerat team där man gärna tränar på lunchen tillsammans och kan ta sig an gemensamma träningsutmaningar. Huvudkontoret är placerat i Mariefred. 

I rollen ingår resande och du förväntas träffa kunder majoriteten av din vecka. Resterande dagar är du på kontoret i Örebro för att samarbeta med dina kollegor. Man tillämpar hybridarbete på kontoret i den mån det passar verksamheten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en självgående och uthållig person som trivs med ett agilt arbetssätt. Du har hög affärsförståelse och sannolikt erfarenhet av att arbeta med försäljning. Kanske har du tidigare arbetat som Customer relations manager (CRM) eller utesäljare inom B2B försäljning? Bygga relationer är en naturlig del av din personlighet. Du är resultatinriktad och motiveras av att nå uppsatta mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Lär känna Cyklos AB – din framtida arbetsgivare

Vi skapar och säljer produkter som förenklar resan för framtidens trafikanter. Skyddar, säkrar och underlättar parkeringen vid A och B. Framförallt för cyklister, men även för andra trafikanter. Kan vara i form av en intuitiv cykelparkering, lättillgängligt väderskydd med Sedum, robust och designad cykelpump eller varför inte solcellstak för elbilar. Oavsett behov hjälper vi städer, kommuner, arkitekter, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar över hela Norden att skapa en hållbar och funktionell miljö för cyklister och framtidens trafikanter. Hållbart och funktionellt för miljön, ögat och cyklisten. Våra underleverantörer är certifierade enligt ISO 9001 och Miljöcertfierat enligt ISO 14001. Flera av våra produkter är certifierade enligt Byggvarubedömningens principer.

Avstånd till arbetsplatsen

Orvar Bergmarks Plats 1. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Jenny Nilsson – din rekryterare!

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Utöver unika och egenutvecklade produkter verkar Cyklos i en framtidsbransch som gör skillnad genom att stödja bilfriare samhällen.

Du kommer in i en tillväxtfas där du har en stor påverkningsgrad och bidrar till både marknads- och säljstrategin framåt.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


Cyklos AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-03-31