TNG
Verkstadsoptiker till Essilor

Verkstadsoptiker till Essilor

Erfaren verkstadsoptiker sökes till framgångsrika Essilor i Spånga.

Har du ett stort teknikintresse och trivs med att jobba praktiskt med finmekanik? Vill du arbeta i en ledande global koncern med stor marknadsandel? Bra! Då kan du vara den verkstadsoptiker vi söker till branschledande och innovativa Essilor. Rollen som verkstadsoptiker passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo i en av våra viktigaste servicefunktioner. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett expansivt och branschledande företag med över 180 000 anställda i världen. Vi levererar service och instrument till de flesta aktörerna på den svenska optikmarknaden och din roll är mycket viktig för vår fortsatta framgångsresa.

Vår unika innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™, i kombination med vår hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för oss att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

Ny Teknik
Ny Teknik
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Inslipningsavdelningen är en central del av vår verksamhet och en av våra viktigaste servicefunktioner.

Du kommer att få en gedigen introduktion och bli en del av ett team där du får hjälp och stöd av mycket kompetenta kollegor.

Våra förväntningar

Du är intresserad av att arbeta praktiskt inom det finmekaniska området. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från optikbranschen eller annan finmekanisk verksamhet. Om du dessutom har ledarerfarenhet är det meriterande. Som person är du noggrann, trivs att arbeta i team och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Då vårt koncernspråk är engelska, vilket innebär att manualer och information är på engelska, kan du kommunicera på engelska i både tal och skrift. 

Lär känna Essilor – din framtida arbetsgivare

Med en världsomspännande närvaro i alla led i värdekedjan har EssilorLuxottica över 180 000 anställda som är engagerade i att tillhandahålla synvårds- och glasögonprodukter som möter varje konsuments individuella behov och ambitioner. Vår unika affärsmodell och obevekliga strävan efter operationell excellens säkerställer att konsumenter överallt har tillgång till produkter som har testats noggrant för att möta internationellt erkända standarder, från de enklaste glasögonen till de mest sofistikerade specialtillverkade linserna och märkesglasögonen.

Avstånd till arbetsplatsen

Fagerstagatan 18a, Spånga. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Eva Sahlin – din rekryterare

Eva Sahlin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Essilor valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Eva Sahlin


Essilor

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-16