TNG

5 Tekniker underhåll natt Euromaint Stockholm

Vi söker nu 5 Tekniker för arbete natt med erfarenhet av felsökning och underhåll av spårvagnar till Euromaint i Stockholm

Arbetsgivare Euromaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-01
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Pernilla Ek
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Vi söker nu 5 Tekniker för arbete natt med erfarenhet av felsökning och underhåll av spårvagnar till Euromaint i Stockholm

I september 2021 tar Euromaint över ansvaret för garantiunderhållet av CAF:s spårvagnar A35/36. Till Euromaint i Stockholm söker vi av den anledningen 5 personer som vill ta sig an utmaningen att arbeta i en spännande och bred roll som tekniker med yttersta ansvar för felsökning och garantiunderhåll av rälsgående fordon.

Skulle du lockas av en teknisk roll där du arbetar natt med garantiunderhåll, avancerad felsökning och reparationer av spårvagnar? Skulle du även trivas i en utredande roll där du ansvarar för att föreslå tekniska lösningar inom spårvagnsunderhåll?

Har du tidigare erfarenhet inom området tågteknik eller flygteknik och har din specialistkompetens inom teknik och avancerat underhåll och felsökning? Perfekt ! Då är det dig vi söker, läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Hos oss erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter, både i Sverige och internationellt hos vår spanska huvudägare CAF. På Euromaint i Stockholm kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att självständigt planera och strukturera arbetet. Vi är ett spännande och innovativt bolag under ständig tillväxt som tillhandahåller nytänkande lösningar inom avancerad och modern teknik.

På Euromaint Rail i Stockholm finns nu en unik möjlighet att anta rollen och en ny spännande möjlighet som Garantitekniker / Warranty Technician. Tjänsten är utredande, förebyggande samt operativ, med fokus på garanti, kontroller och säkerhet för att säkerställa att kvalitets- och säkerhetskraven i relevanta järnvägsstandarder uppfylls.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Utföra systematisk felsökning samt förebyggande och avhjälpande underhåll på alla system i förekommande fordon.
 • Utföra garantiunderhåll på fordonens utrustning såsom arbete med att reglera och justera dörrar, pneumatiska tester i broms- och hjälputrustning, täthet av kretsar, kylkretsar, startmotorer, tester under spänning och tester för att starta utrustning.
 • Medverka i utredningar, analyser av tekniska problem samt föreslå förbättringar inom såväl avhjälpande som förebyggande åtgärder.
 • Medverka i att genomföra provinstallationer på fordon och/eller fordonssystem.
 • Uppdatering av fordon och material i garantihanteringssystemet.
 • Genomföra kontroller för att säkerställa att uppgifter som utförs uppfyller kvalitets- och säkerhetskraven i relevanta Järnvägsstandarder.
 • Säkerställa att utfört arbete följer företagets policyer och rutiner.
 • Ge stöd till produktionspersonal vid tekniska problem.
 • Avvikelsehantering avseende tekniska fordonssystem och däri ingående komponenter.
 • Bidra till att regler för hälsa, säkerhet och miljö efterlevs.

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi söker nu 4-5 tekniker som tillsammans med övriga kollegor inom Fordonsunderhåll ingår i Produktion Mitt. Tjänsterna kommer att vara placerade antingen i Bromma eller på Lidingö, nära goda kommunikationer. Tjänsterna är tillsvidareanställning och du arbetar på heltid 35h/vecka med start enligt överenskommelse. Under introduktionen arbetar du dagtid måndag - fredag för att sedan övergå till ditt ordinarie skift enligt 7-7 modellen,  vilket innebär att du arbetar 7 nätter och därefter är ledig 7 nätter.

Förutom fast lön erbjuds du också OB-tillägg samt fina förmåner.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en yrkesexamen inom områdena el/elektronik, mekanik, fordonsunderhåll alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Vi tror att du 3-4 års erfarenhet av arbete kanske från en liknande roll inom tågteknik eller flygteknik.

För att lyckas i rollen är det även viktigt att du:

 • har god kännedom om el, elektronik, mekanik och dess komponenter
 • kan läsa och förstå ritningar samt felsöka i el-system efter defekta komponenter
 • har mycket god kunskap i schema- och ritningsläsning (kunskap i hur man utläser information och funktionalitet ur el-, pneumatik- och mjukvaruscheman, apparatlistor, testinstruktioner)
 • har kunskap i hur man använder verktyg och mätutrustning såsom multimeter och isolationsprovare etc.
 • har god kännedom om styr- och reglerteknik samt hydraulik och pneumatik.
 • har kunskap i logisk uteslutningsmetodik och systematisk- och metodisk felsökning
 • har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material

 

I denna roll är det viktigt att du kommunikativ och ett krav för rollen är därför att du behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift samt kan förstå och skriva instruktioner och föreskrifter.

För att verka i rollen är det även ett krav att du innehar B-körkort samt via Euromaint genomgår godkänd hälsokontroll och behörighetskontroll. Du har god systemvana och erfarenhet av office paketet samt har lätt för lära dig nya programvaror. 

Som person trivs du i en verksamhetsnära roll där du är lösningsorienterad, anpassningsbar, flexibel och har en mycket god förmåga att arbeta strukturerat. Viktigt för att lyckas i rollen är även att du självständigt och med starkt fokus kan driva dina processer framåt samt har god samarbetsförmåga för att lösa komplicerade frågeställningar.

Euromaint Rail

Euromaint Rail

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.com

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Euromaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-01
Pernilla Ek
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Placering

Stockholm

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig