TNG
Tull-/transportkoordinator till Alligo i Göteborg.

Publicerat

Tull-/transportkoordinator till Alligo i Göteborg.

Har du erfarenhet av tull och transport? Vi söker en Tull- och transportkoordinator till framåtlutande Alligo i Göteborg!

Vill du ha en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö? Trivs du i en serviceinriktad roll med stort fokus på noggrannhet? Bra! Nu har vi rollen för dig där du kan göra verklig skillnad! Till Alligo söker vi nu en tull- och transportkoordinator med placering i Göteborg eller Örebro.

Hos Alligo får du möjlighet att växa och bli en del av ett engagerat team som värdesätter nytänkande och samarbete. I rollen får du jobba verksamhetsnära med många kontaktytor och ansvara för det operativt administrativa arbetet inom tull, export/import och transport. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Swedol/TOOLS – Alligos arbete genomsyras av tre gemensamma värderingar: Engagemang, Samarbete och Kompetens. Oavsett roll på företaget arbetar alla tillsammans som en del av ett lag. Ett lag med gemensamma värderingar och ett och samma mål - att få proffsens företag att fungera.

För tjänsten erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i Swedol / Alligos butiker.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Personalrabatter
Personalrabatter

Dina arbetsuppgifter

Som tull- och transportansvarig ansvarar du för det operativa arbetet inom tullområdet och i övrigt förekommande operativa arbetsuppgifter inom transportfunktionen. Det innebär bland annat upprättande och löpande uppföljning av process; - och rutinbeskrivningar inom tullområdet.

Du förväntas på ett effektivt, kvalitativt och strukturerat sätt administrera och koordinera tullhanteringen av import och export samt kravställa internt för att säkerställa efterlevnad i processerna. Din funktion innebär att supportera våra externa samarbetspartners såsom speditörer, myndigheter och tullombud vid efterlysning av dokument eller andra förfrågningar inom området samt supportera övriga funktioner internt i tull och transportfrågor. 

Specifika arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du kommer ingå i den nordiska funktionen Transport och varuförsörjning som idag består av fem kollegor både i Sverige och Norge. Du rapporterar till nordiska chefen för transport och varuförsörjning och kommer ha din placering i Örebro eller Göteborg utifrån ditt önskemål. 

I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom tull och internationell handel (import/export). Tjänsten förutsätter att du har aktuell kunskap kring gällande tullregelverk. Kanske har du tidigare arbetat inom likvärdig tjänst inom tullmyndighet eller som speditör?

Då vi verkar i flera länder talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat samt har en god IT-vana och är en van användare av affärssystem.  

Lär känna Alligo – din framtida arbetsgivare

Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Verksamheten bildades 2020, genom sammanslagningen av Swedol och TOOLS och tog 2021 namnet Alligo och är idag börsnoterade på Nasdaq Stockholmsbörsen.

Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri- och byggsektorn samt offentlig verksamhet.
Vår mission; ”Vi får företag att fungera”

Grundades 2020
Medarbetare 2371 (2022)
Omsättning 9,2 Mdkr (2022)

Därför trivs vi på Alligo

På Alligo trivs jag tack vare den familjära kulturen som genomsyrar hela organisationen, från lager till kontor. Som en del av transport- och varuförsörjningen får jag möjlighet att arbeta gränsöverskridande i ett sammanhållet team där energin är hög och skrattet aldrig långt borta. Jag är övertygad om att du också skulle trivas hos oss!

Annika Bergström, Nordic Transport & Supply Chain Manager

Avstånd till arbetsplatsen

Gamla Almedalsvägen 21 Hus C, Göteborg. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Alligo

Karriärtips från Sandra Précenth – din rekryterare

Sandra Précenth

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Alligo valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Sandra Précenth


0762137255


Alligo

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-24