TNG
Workforce Planning Manager CEVA Logistics Brunna

Workforce Planning Manager CEVA Logistics Brunna

Vill du kombinera din känsla för siffror med personalplanering? CEVA Logistics lager i Brunna söker en Workforce planning Manager!

I rollen som Workforce Planning Manager hos CEVA Logistics i Brunna, Stockholm, har du en central roll i att säkerställa effektiv bemanning och optimal personalplanering på både kort och lång sikt. CEVA Logistics är ett globalt och ledande företag som kopplar samman människor, produkter och leverantörer över hela världen. Företaget växer och utvecklas i snabb takt och behöver nu rekrytera en Workforce Planning Manager för att säkerställa att bemanningen ligger i linje med verksamhetens övergripande mål. Din insats kommer vara avgörande för att upprätthålla hög produktivitet, exakta leveranstider och säkerställa ett smidig arbetsflöde på siten i Kungsängen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Workforce Planning Manager inom lager och logistik är det viktigt med stark analytiska förmåga för att ta fram datadrivet underlag som säkerställer en effektiv och kvalitativ drift genom att samordna och planera resurser med bemanningsbolagen samt med driftansvariga på plats på lagret i Kungsängen. Din sociala och kommunikativa förmåga får du utlopp för, i det nära samarbete och dialog som du har med interna och externa parter.

En kombinerad analytisk och social roll, som bäddar för fortsatt lärande och karriärutveckling hos en världsledande aktör inom logistikbranschen!  Du erbjuds också fina förmåner som 6 veckors semester, tjänstepension, friskvård och förtroendearbetstid.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Workforce Planning Manager ansvarar du tillsammans med ditt team, som i nuläget är 2 logistikplanerare för att ombesörja bemanning och personalplanering på både kort och lång sikt. Ena delen av uppdraget innebär analyser av volymer och bemanning för att säkra avgångstider med rätt rätt balans mellan intern grundbemanning och bemanningsbolag. Den andra delen av uppdraget är att säkerställa att CEVA får rätt antal medarbetare varje vecka, månad, kvartal och år från bemanningsbolagen genom att se till att avtal och rätt balans mellan bemanningsbolagen efterlevs och att dom håller den kvalité vi kravställer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

Värt att veta

Tjänsten är placerad i Brunna, Kungsängen, där det toppmoderna lagret bedriver tredjepartslogistik för en kund som är ledande i modebranschen. Arbetstiden är 40 timmar per vecka, där CEVA tillämpar förtroendearbetstid men du förväntas vara tillgänglig under kontorstimmar. Du kommer direktrapportera till Site manager och ha ett nära samarbete med medarbetarna i team som är två logistikplanerare. Tänkt start sker enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

Vi söker en strukturerad och analytisk person med erfarenhet av datadrivet planeringsarbete. Har du erfarenhet ifrån lager och logistik är det meriterande men inget krav. Du är systemvan och kan hantera, extrahera samt presentera siffror och nyckeltal i analyser och prognoser. Du bör gilla att driva förändring, vara relationsbyggande och en god kommunikatör i tal och skrift på både svenska och engelska, då du har nära dialoger/samarbeten både med externa parter och internt.

Lär känna Ceva Logistics – din framtida arbetsgivare

CEVA Logistics är en av världens ledande leverantörer av logistiktjänster för hela e-handelskedjan. Vårt toppmoderna lager i Brunna bedriver tredjepartslogistik för Zalando och i Borås stöttar vi ett flertal olika företag inom olika branscher. Vi är en viktig del av e-handelsekosystemet. Vår styrka är våra medarbetare. För alla som är intresserade av logistik är vi en dynamisk och rolig arbetsplats med engagerade kollegor, som erbjuder många utvecklingsmöjligheter. Våra resultat möjliggörs av våra medarbetares engagemang. Vår kultur bygger på förtroende och laganda, vi uppmuntrar initiativ och ger våra talanger möjlighet att växa inom företaget.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Garpebodavägen 3 i Kungsängen. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Cecilia Lennér – din rekryterare

Cecilia Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Ceva Logistics valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cecilia Lennér


Ceva Logistics

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-02-29