TNG
Uppdragsledare för systemlösningar till SSAB

Uppdragsledare för systemlösningar till SSAB

SSAB i Oxelösund söker en Uppdragsledare med erfarenhet av kravledning till avdelningen System and Digital Services

Avdelningen System and Digital Services inom Supply Chain vid SSAB i Oxelösund söker nu en Uppdragledare med ansvar att arbeta med kravhantering, prioritering av uppdrag och testledning. Teamet jobbar med affärsnära IT-förvaltning i Supply Chains Transport- och Ordersystem samt projektledning av IT relaterade projekt. Du ansvarar för att uppdrag och projekt följer uppsatta processer och kvalitetssäkras.

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, gedigna introduktion och kompetenta kollegor så erbjuds du här möjligheten att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle.


Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Uppdragsledare arbetar du för SSABs Supply Chain-organisation inom deras globala division Special Steels. Du kommer ha en viktig roll i en stor kommande systemförändring för Transportsystem inom Special Steels. Den andra delen av arbetet är med fokus på att etablera och driva en väl fungerande metod för kravledning, prioritering och testning för våra uppdrag och projekt som berör IT-förändringar.


Resan mot att bli ett fossilfritt stålföretag pågår inom SSAB och de befinner sig i en spännande tillväxtfas. SSAB kommer att vara det första stålföretaget i världen som levererar fossilfritt stål till marknaden redan 2026. Genom SSABs satsning kan Sveriges totala koldioxidutsläpp minska med cirka 10 procent och Finlands med motsvarande 7 procent. Ambitionen är att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen kring 2030.

 

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Distansarbete
Distansarbete
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Som Uppdragsledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

Värt att veta

Du kommer till ett team bestående av 7 antal systemspecialister och projektledare. Totalt på SSAB i Oxelösund är vi ca 2300 personer.

Våra förväntningar

I rollen som Uppdragsledare krävs att du är driven, strukturerad och kan anpassa ditt arbete efter den föränderliga affärsverksamheten. Därför söker vi dig som har ett flexibelt arbetssätt. Det är meriterande att tidigare ha arbetat i större projekt och med förändringsuppdrag. Du behöver ha en holistisk syn och kunna arbeta med många uppdrag samtidigt.


Förändringsarbetet kommer att innebära ett tätt samarbete med kollegor från olika delar av verksamheten, därför ser vi gärna att du har god kommunikativ förmåga och förmåga att fatta beslut med fakta som grund.
Kanske arbetar du idag med liknande uppdrag?

Vi ser gärna att du har:

Vi ser det som extra meriterande om du har arbetat i en global organisation med engelska som koncernspråk.

Lär känna SSAB – din framtida arbetsgivare

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har 15000 anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. www.ssab.com

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Aspaleden 2. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

SSAB

Söktips från Jenny Nilsson – din rekryterare!

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Vill du vara en del i SSAB:s vision att skapa en fossilfri värdekedja, från gruvan till slutprodukt? Välkommen med din ansökan!

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


SSAB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-10-14