TNG

Rekrytera eller bemanna? Hör av dig!

Våra referenscase

Ett urval av case och samarbeten inom fördomsfri rekrytering

Vill du veta hur andra företag samarbetar med oss på TNG med fördomsfri rekrytering och bemanning?  Då hittar du några av våra lyckade samarbeten, case och tillsättningar här!

TNG hjälpte Snälltåget med rekrytering

Att se bortom stereotyperna ger Snälltåget full fart framåt

När huvudkontoret som Tomas Lindberg arbetade på flyttade utomlands befann sig han plötsligt i helt ny sits. Efter 32 år inom charterbranschen var det dags att ge sig ut på arbetsmarknaden för att leta nytt jobb. Och den verklighet han mötte var inte riktigt den han trodde. Men när han sökte jobb via TNG och Snälltåget så förändrades allt.

Läs vidare hur Snälltåget rekryterade fördomsfritt och hittade Tomas

Hövding fick hjälp av TNg Tech för att rekrytera ingenjörer

Spetskompetens huvudsaken i Hövdings senaste rekrytering

Hövding är cykelhjälmen som blåses upp och blir till en airbag när olyckan är framme. Det kräver en avancerad AI-teknik men också medarbetare utöver det vanliga. Här jobbar man med det omöjliga, en osynlig cykelhjälm. När Hövding nyligen behövde rekrytera inom två smala teknikområden – airbagteknik och rörelsealgoritmer – vände de sig till TNG Tech.

Läs mer

Emhart vände sig till TNg Tech för sin rekrytering av produktionsledare till det globala företaget

Oväntad produktionsledare blev glasklar succé för Emhart

Alla känner vi nog igen Absolut Vodka-flaskan. Men visste du att den produceras på ett glasbruk i Sverige med hjälp av en unik glasformingsmaskin från Emhart Glass? När Emhart i Örebro akut behövde rekrytera en produktionsledare vände man sig till rekryterarna på TNG Tech. Och lösningen blev lika oväntad som lyckad.

Läs mer

Atea rekryterar supporttekniker utanför boxen via TNG IT DIgitals arbetspsykologiska tester.

Resultat från arbetspsykologiska tester gav oväntade kandidater chansen.

Ärligt talat var Björn Björkman, konsultchef på IT-företaget Atea, först skeptisk till de arbetspsykologiska tester som TNG IT Digital har gjort sig kända för. ”Alla” i branschen använder tester vid rekrytering, så vad kunde vara så speciellt med det? Ganska mycket skulle det visa sig.

Läs mer

Hyra av ekonomiassistent ledde till rekrytering hos Värmevärden via TNG

Att hyra in en ekonomiassistent ledde till en lyckad rekrytering

När en av medarbetarna på ekonomiavdelningen skulle få en ny roll behövde Värmevärden en ny ekonomiassistent. Valet föll på att hyra in först, något som senare blev till en anställning eftersom konsulten Sara var en perfekt match. Vi fick en pratstund med Maria Jonsson, HR-ansvarig på Värmevärden, om fördelarna med att hyra först.

Läs mer

Ahlstrom-Munksjö hjälp med sin ingenjörsrekrytering från TNG Tech

Ahlstrom-Munksjö vågade utmana sig själva

Du har med all säkerhet använt produkter med material från den internationella koncernen Ahlstrom-Munksjö utan att tänka på det. Bland annat utgör deras fibertyg grundmaterialet i våtservetter, så kallade wipes. I en tid där många har svårt att hitta rätt personal har man här med hjälp av nya tankesätt utmanat sig själva och sina sätt att rekrytera.

Läs mer

Ingenjörerna som banar väg för framgång i Hollywood rekryteras av TNG Tech

Ingenjörerna som banar väg för Hedéns framgångar i Hollywood

TNG Tech fick nyligen möjlighet att rekrytera ingenjörer till svenska Oscar-belönade företaget Hedén – världsledande på kameramotorer. Ingenjörsföretaget har bland annat varit inblandade i de amerikanska storfilmerna Star Wars, Indiana Jones och Avatar. Bakom företagets succé står en banbrytande innovativ kamerateknik, samt rätt tekniska medarbetare.

Läs mer

Konsten att växla upp rekryteringen för att hitta potential

Green Cargo gör skäl för sitt gröna namn. Godsvagnarna i logistikföretagets tåg rullar tillsammans 41 varv runt jorden – varje dygn. Tåg som behöver bemannas varje dag. En utmaning då lokförare och radioloksoperatörer är bristyrken. För att lyckas behövde Green Cargo tänka nytt. Tillsammans med TNG skapades en effektiv och positivkandidatupplevelse. Allt för att hitta oanade talanger på arbetsmarknaden med fallenhet för yrket som radioloksoperatör.

Läs mer