TNG

REKRYTERA ELLER BEMANNA? HÖR AV DIG!

Våra referenscase

Case och success stories inom fördomsfri rekrytering

Vill du veta hur andra företag samarbetar med oss på TNG med fördomsfri rekrytering och bemanning? Då hittar du några av våra success stories och lyckade samarbeten här!

Långsiktigt samarbete mellan Swedol och TNG Tech

 

Även om det handlat om många olika typer av roller – och flertalet olika lösningar – så har TNG Tech varit en pålitlig och långsiktig samarbetspartner. Det menar Pontus Glasberg, logistikchef på Swedol, som under de senaste sex åren anlitat TNG Tech för såväl rekryterings- som interimslösningar inom Supply Chain.

 

LÄS MER!

TNG hjälper Cabonline hitta ekonomiassistenter till ”Expedition Kebnekaise”

 

Hur hittar man konsulter som inte bara är engagerade i sitt jobb, utan även går igång på utmaningen att hänga med på en expedition? Maria Zanetta Sjöberg, reskontrachef på Cabonline Group, berättar om hur hon tillsammans med TNG lyckas hitta rätt. Gång på gång.

 

LÄS MER!

Chefen som vågar utmana svenska som språkkrav

 

Att bryta normen och slopa kravet på kunskaper i svenska när man rekryterar är inte alltid lätt. Men det finns mycket att vinna, om man väl vågar. Joakim de la Chapelle på amerikanskägda Dover Fueling Solutions berättar om en lyckad förändring.

 

LÄS MER!

Fördomsfri rekrytering i stora volymer stärker gymkedjans muskler

 

Att hitta serviceinriktade och motiverade medarbetare till en arbetsplats kan ofta vara både svårt och tidskrävande. Hur lyckas man då löpande hitta kandidater till 150 arbetsplatser – utspridda i hela landet? Med TNG som rekryteringspartner har gymkedjan Fitness24Seven anställt över hundra nya medarbetare till sina anläggningar runt om i Sverige. Utan att för den sakens skull ge avkall på kvalitén.

 

LÄS MER!

Att se bortom stereotyperna ger Snälltåget full fart framåt

 

När huvudkontoret som Tomas Lindberg arbetade på flyttade utomlands befann sig han plötsligt i helt ny sits. Efter 32 år inom charterbranschen var det dags att ge sig ut på arbetsmarknaden för att leta nytt jobb. Och den verklighet han mötte var inte riktigt den han trodde. Men när han sökte jobb via TNG och Snälltåget så förändrades allt.

 

LÄS MER!

Spetskompetens huvudsaken i Hövdings senaste rekrytering

 

Hövding är cykelhjälmen som blåses upp och blir till en airbag när olyckan är framme. Det kräver en avancerad AI-teknik men också medarbetare utöver det vanliga. Här jobbar man med det omöjliga, en osynlig cykelhjälm. När Hövding nyligen behövde rekrytera inom två smala teknikområden – airbagteknik och rörelsealgoritmer – vände de sig till TNG Tech.

 

LÄS MER!

Oväntad produktionsledare blev glasklar succé för Emhart

 

Alla känner vi nog igen Absolut Vodka-flaskan. Men visste du att den produceras på ett glasbruk i Sverige med hjälp av en unik glasformingsmaskin från Emhart Glass? När Emhart i Örebro akut behövde rekrytera en produktionsledare vände man sig till rekryterarna på TNG Tech. Och lösningen blev lika oväntad som lyckad.

 

LÄS MER!

Resultat från arbetspsykologiska tester gav oväntade kandidater chansen

 

Ärligt talat var Björn Björkman, konsultchef på IT-företaget Atea, först skeptisk till de arbetspsykologiska tester som TNG IT Digital har gjort sig kända för. ”Alla” i branschen använder tester vid rekrytering, så vad kunde vara så speciellt med det? Ganska mycket skulle det visa sig.

 

LÄS MER!

Att hyra in en ekonomiassistent ledde till en lyckad rekrytering

 

När en av medarbetarna på ekonomiavdelningen skulle få en ny roll behövde Värmevärden en ny ekonomiassistent. Valet föll på att hyra in först, något som senare blev till en anställning eftersom konsulten Sara var en perfekt match. Vi fick en pratstund med Maria Jonsson, HR-ansvarig på Värmevärden, om fördelarna med att hyra först.

 

LÄS MER!

Ahlstrom-Munksjö vågade utmana sig själva

 

Du har med all säkerhet använt produkter med material från den internationella koncernen Ahlstrom-Munksjö utan att tänka på det. Bland annat utgör deras fibertyg grundmaterialet i våtservetter, så kallade wipes. I en tid där många har svårt att hitta rätt personal har man här med hjälp av nya tankesätt utmanat sig själva och sina sätt att rekrytera.

 

LÄS MER!

Ingenjörerna som banar väg för Hedéns framgångar i Hollywood

 

TNG Tech fick nyligen möjlighet att rekrytera ingenjörer till svenska Oscar-belönade företaget Hedén – världsledande på kameramotorer. Ingenjörsföretaget har bland annat varit inblandade i de amerikanska storfilmerna Star Wars, Indiana Jones och Avatar. Bakom företagets succé står en banbrytande innovativ kamerateknik, samt rätt tekniska medarbetare.

 

LÄS MER!

Konsten att växla upp rekryteringen för att hitta potential

 

Green Cargo gör skäl för sitt gröna namn. Godsvagnarna i logistikföretagets tåg rullar tillsammans 41 varv runt jorden – varje dygn. Tåg som behöver bemannas varje dag. En utmaning då lokförare och radioloksoperatörer är bristyrken. För att lyckas behövde Green Cargo tänka nytt. Tillsammans med TNG skapades en effektiv och positivkandidatupplevelse. Allt för att hitta oanade talanger på arbetsmarknaden med fallenhet för yrket som radioloksoperatör.

 

LÄS MER!

BEHÖVER DU OCKSÅ HITTA NY PERSONAL?

Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss samma dag!