TNG

Ansvarig för HR och säkerhet till Quant i Ludvika

Senior HR- och säkerhetsansvarig till Quant med placering i Ludvika.

Arbetsgivare Quant Service Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-10
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Malin Thoresson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Senior HR- och säkerhetsansvarig till Quant med placering i Ludvika.

Vill du arbeta på ett modernt och globalt bolag som är ledande inom industriellt underhåll? Brinner du för personalfrågor och säkerhet? Quant är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där man får möjlighet att påverka. Låter detta intressant? Då kan du vara den People and Safety Manager vi söker för rekrytering till Quant i Ludvika.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll med stora möjligheter att vara med och påverka, både på kort och lång sikt.

Hos Quant får du arbeta i ett modernt företag som skapar möjligheter tillsammans med sina kunder. Som anställd får du en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du rapporterar till företagets VD för den Skandinaviska verksamheten. Du ansvarar och arbetar både strategiskt, taktiskt och operativt inom HR- och säkerhetsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbetsleda de bägge funktionerna HR och säkerhet. Inom HR ansvara för bl a kompetensprocessen, ledarskapsutveckling, arbetsrätt, fackliga förhandlingar, rehabilitering, policys, lönekartläggning samt försäkringar och pensioner. Inom säkerhet ansvara för att utforma, bevaka och utveckla arbetsmiljön inom företaget i samarbete med linjeorganisationen, fackliga företrädare och företagshälsovården.
  • Stöd till chefer och medarbetare i personal- och säkerhetsrelaterade frågor
  • Utveckla och förbättra processer 
  • Ledningsgruppsarbete
  • Viss administration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i den skandinaviska ledningsgruppen och är kontaktperson gentemot outsourcingleverantörerna som hanterar företagets löner. Till din hjälp inom HR- och säkerhetsområdet har du en HR business partner och en säkerhetsingenjör. Din stationeringsort blir Ludvika men då Quant har medarbetare och enheter på ett flertal platser i Skandinavien innebär det en del resor i tjänsten.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom HR och säkerhet. Vi ser gärna att du har en akademisk examen som ingenjör eller personalvetare samt några års erfarenhet från arbetsledning. Du har erfarenhet av att arbeta med arbetsrätt, fackliga förhandlingar, rehabärenden och rekrytering tillika är väl insatt i säkerhetsrelaterade certifieringsfrågor. Du är van att stötta och leda chefer på olika nivåer i en organisation samt har gedigen erfarenhet av kollektivavtal inom både tjänstemanna- och kollektivsidan.

Som person tar du ett stort eget ansvar och har ett intresse att bygga upp ett nätverk inom ditt ansvarsområde samt har en förmåga att utveckla och leda dina medarbetare. Du har lätt för att samarbeta med andra och vill utvecklas i din yrkesroll. Vidare så är du systematisk i ditt arbetssätt. Du är kommunikativ, både i tal och skrift. Då tjänsten innebär internationella kontaktytor talar och skriver du engelska obehindrat.

Quant Service Sweden AB

Quant Service Sweden AB

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I närmare 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - vårt folk gör skillnaden. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi över 2500 medarbetare runtom i världen.

Arbetsgivare Quant Service Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-10
Malin Thoresson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Räkna ut avståndet till jobbet

Valhallavägen 2, Ludvika