TNG
Back-endutvecklare till Hövding i Malmö

Back-endutvecklare till Hövding i Malmö

Är du utvecklaren vi söker? Vill du sätta dig bakom styret med back-end miljön för vår fantastiska produkt som räddar liv?

Arbetsgivare Hövding
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-28
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel
Lovisa Wang-Larsen
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Är du utvecklaren vi söker? Vill du sätta dig bakom styret med back-end miljön för vår fantastiska produkt som räddar liv?

Som back-end utvecklare hos oss på Hövding så kommer du att arbeta med vår fina säkerhetsprodukt, en unik produkt som räddar liv! Detta kommer du att göra tillsammans med andra utvecklare, projektledare och partners med att säkerställa data så att vi tillsammans kan göra cykelmiljön bättre för våra användare. Hövding triggas av det omöjliga och tycker att nyfikenhet är en dygd. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi tycker det är kul att gå till jobbet, vi trivs tillsammans och har en familjär känsla. Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda och vi är prestigelösa och ödmjuka inför våra kompetenser och varandra.
Vi är inte alltid överens i diskussionerna, men vi är drivna och lösningsorienterade och vill alla nå samma mål – att skydda cyklister.
Hos oss hänger inte värdeorden i en fin ram på väggen, vi gör vårt bästa att våra värdeord ska genomsyras i allt vi gör – varje dag. Vi – Ödmjukhet - Tydlighet.
Hövding garanterar sjysta arbetsvillkor och anställningstrygghet.
Vi erbjuder naturligtvis tjänstepension, sjukförsäkring, föräldralön, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och mycket mer.
Alla medarbetare har 30 dagar semester och utöver det får alla 2st soldagar (spontan ledighet) om året.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som back-end utvecklare kommer du få ansvaret för vår back-end service. Närmast kommer du arbeta tillsammans med vår utvecklare av Applikation/Front-end, externa partners och vår projektledare. Vi har idag data på mer än en miljon cykelturer. Du kommer säkerställa denna data så att vi tillsammans med kommuner och forskningsinstitut kan använda denna data för att göra cykelmiljön bättre för vardagscyklisterna, där analys och visualisering av data är kraftfulla verktyg. Arbetet är upplagt i sprintar i Jira. Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla vår produkt och det drivet behöver du också ha.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din placering är kontoret i centrala Malmö där huvuddelen av vårt utvecklingsteam sitter.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vår back-end ligger på Amazons molntjänst AWS där vi använder Java för Spring samt MySQL. Servicen pratar med vår applikation som finns för iOS och Android. För att kvalitetssäkra denna så använder vi Firebase och Google Analytics. För att lyckas och vara framgångsrik i rollen krävs det att du:

  • har gedigen kunskap inom back-end utveckling, främst mot AWS.
  • har kunskaper och intresse av analys och visualisering av data är liksom IoT-erfarenhet meriterande.
  • behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • är ansvarstagande, tar självständigt initiativ till aktiviteter för att nå uppsatta mål och kan med din expertis, analytiska förmåga och kreativitet hitta nya sätt att hantera olika problem.
  • har en hög kvalitetsmedvetenhet, är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.
Hövding

Hövding

Hövding är världens första airbag för cyklister och har visat sig ha en skyddsprestanda som är överlägsen traditionella cykelhjälmar. Det är en revolutionerande cykelhjälm i form av en krage som cyklisten bär kring halsen. Genom avancerade sensorer och en unik algoritm känner Hövding av cyklistens rörelsemönster och reagerar med att lösa ut en airbag på 0,1 sekund i händelse av en olycka och erbjuder världens bästa stötupptagningsförmåga och skydd mot rotationsvåld. Hövding finns idag i mer än 1 600 butiker, både på den svenska och internationella marknaden. Sedan lanseringen har mer än en kvarts miljon enheter sålts och flera tusen har skyddats av Hövding vid olyckor.

Hövding
Arbetsgivare Hövding
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-28
Lovisa Wang-Larsen
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Bergsgatan 33, Malmö