TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren Teknisk projektledare

Ingenjörer med erfarenhet av komplex projektledning till ett långt konsultuppdrag

Interimskonsult redo för nästa uppdrag? Vi hjälper dig matcha mot ett av våra kundföretag. Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Nu söker vi på TNG Tech 3 ingenjörer för långt konsultuppdrag i Stockholm. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att i rollen som konsult arbeta med teknisk projektledning samt produktionsteknisk utveckling inom tillverkningsindustri eller underhållsverksamhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag inom olika branscher allt från gruvnäring, process- och tillverkningsindustri till Life science och logistik. Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som interims konsult för de tre specifika konsultuppdrag kommer du arbeta med uppdrag inom Planering, Produktion och Teknik. Exempel på arbetsuppgifterna:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Så funkar det att vara konsult hos oss på TNG Tech:
Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för det här uppdraget ska du ha;

 

Alla lediga jobb