TNG
Erfaren Teknisk projektledare

Erfaren Teknisk projektledare

Ingenjörer med erfarenhet av komplex projektledning till ett långt konsultuppdrag

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-03-30
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Ingenjörer med erfarenhet av komplex projektledning till ett långt konsultuppdrag

Interimskonsult redo för nästa uppdrag? Vi hjälper dig matcha mot ett av våra kundföretag. Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Nu söker vi på TNG Tech 3 ingenjörer för långt konsultuppdrag i Stockholm. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att i rollen som konsult arbeta med teknisk projektledning samt produktionsteknisk utveckling inom tillverkningsindustri eller underhållsverksamhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag inom olika branscher allt från gruvnäring, process- och tillverkningsindustri till Life science och logistik. Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som interims konsult för de tre specifika konsultuppdrag kommer du arbeta med uppdrag inom Planering, Produktion och Teknik. Exempel på arbetsuppgifterna:

 • Planering/beredning av produktion/industriprocesser
 • Projektledning
 • Utveckla rutiner, arbetsflöden och processer för underhåll/industri
 • Framtagande och granskning av teknisk dokumentation och kravspecifikationer
 • Resursplanering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Så funkar det att vara konsult hos oss på TNG Tech:
Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för det här uppdraget ska du ha;

 • En teknisk högskole- eller universitetsexamen.
 • Flera års arbetslivserfarenhet inom industri/underhåll/produktion 
 • En god förmåga att kommunicera och presentera information på olika nivåer, liksom har ett stort intresse för att skapa långsiktiga bra relationer.
 • En utvecklings- och resultatorienterad personlighet samt trivs med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat eller förändring på en begränsad tid samt att du trivs i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan vara den enda i din yrkesroll.

 

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-03-30
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7