TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fullstack applikationsutvecklare till Hövding

Vill du vara med om en spännande resa i ett entreprenöriellt Malmöbolag där vi har en produkt som gör livet säkrare för kunderna?

Är du redo att vara utvecklaren som säkerställer att vår Applikation fortsätter ge cyklisterna extra skydd på färden, inte bara våra nuvarande cyklister utan alla de som kommer?
Vi räknar med att genom en exponentiell tillväxt nå 10M cykelturer och att vi når hela sträckan till mars redan 2023. Are you up for the ride? Varmt välkommen med din ansökan

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi tycker det är kul att gå till jobbet, vi trivs tillsammans och har en familjär känsla. Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda och vi är prestigelösa och ödmjuka inför våra kompetenser och varandra.
Vi är inte alltid överens i diskussionerna, men vi är drivna och lösningsorienterade och vill alla nå samma mål – att skydda cyklister.
Hos oss hänger inte värdeorden i en fin ram på väggen, vi gör vårt bästa att våra värdeord ska genomsyras i allt vi gör – varje dag. Vi – Ödmjukhet - Tydlighet.
Hövding garanterar sjysta arbetsvillkor och anställningstrygghet.
Vi erbjuder naturligtvis tjänstepension, sjukförsäkring, föräldralön, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och mycket mer.
Alla medarbetare har 30 dagar semester och utöver det får alla 2st soldagar (spontan ledighet) om året.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Livspussel
Livspussel
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Applikationen är alltid redo att skicka SMS till utvalda ICE-kontakter vid en eventuell olycka, eftersom den kommunicerar med Hövdings airbaghjälm via Bluetooth. Användaren av applikationen kan utläsa miljöeffekten av både det egna och det kollektiva cyklandet jämfört med bilkörning. Appen meddelar dessutom när Hövding behöver laddas. Hövdings applikation lanserades i september 2019 tillsammans med Hövding 3, den nya generationen airbag för cyklister. Idag finns 1 miljon cykelturer, 3M km, eller 77 varv runt jorden registrerade i Hövdings applikation. Med hjälp av dessa data kan våra kunder vara med och bidra till en säkrare cykling i våra städer.

Som apputvecklare kommer du att ansvara för koden för iOS- och Android-versionerna av Hövdings applikation. Du kommer att vara vår teknisk ledare för de externa konsulter vi har för applikationen. Närmast kommer du arbeta tillsammans med vår utvecklare av embedded SW och vår projektledare. Arbetet är upplagt i sprintar och vi styr arbetet via Jira. Tillsammans med övriga funktioner i företaget, som tex Marknad och Kundtjänst, kommer du definiera nya funktionaliteter som gynnar våra cyklisters vardag och integrera dessa i applikationen. Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla vår produkt och det drivet behöver du också ha.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din placering är kontoret i centrala Malmö där huvuddelen av vårt starka utvecklingsteam sitter tillsammans med resten av Hövdinggänget.

VEM ÄR DU?

Vår applikation är utvecklad i följande språk och vi ser att du behärskar att arbeta inom dessa områden:

För att lyckas och vara framgångsrik i rollen krävs det att du:

Alla lediga jobb