TNG
Fullstack applikationsutvecklare till Hövding

Fullstack applikationsutvecklare till Hövding

Vill du vara med om en spännande resa i ett entreprenöriellt Malmöbolag där vi har en produkt som gör livet säkrare för kunderna?

Arbetsgivare Hövding
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-07
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik
Lovisa Wang-Larsen
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Vill du vara med om en spännande resa i ett entreprenöriellt Malmöbolag där vi har en produkt som gör livet säkrare för kunderna?

Är du redo att vara utvecklaren som säkerställer att vår Applikation fortsätter ge cyklisterna extra skydd på färden, inte bara våra nuvarande cyklister utan alla de som kommer?
Vi räknar med att genom en exponentiell tillväxt nå 10M cykelturer och att vi når hela sträckan till mars redan 2023. Are you up for the ride? Varmt välkommen med din ansökan

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi tycker det är kul att gå till jobbet, vi trivs tillsammans och har en familjär känsla. Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda och vi är prestigelösa och ödmjuka inför våra kompetenser och varandra.
Vi är inte alltid överens i diskussionerna, men vi är drivna och lösningsorienterade och vill alla nå samma mål – att skydda cyklister.
Hos oss hänger inte värdeorden i en fin ram på väggen, vi gör vårt bästa att våra värdeord ska genomsyras i allt vi gör – varje dag. Vi – Ödmjukhet - Tydlighet.
Hövding garanterar sjysta arbetsvillkor och anställningstrygghet.
Vi erbjuder naturligtvis tjänstepension, sjukförsäkring, föräldralön, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och mycket mer.
Alla medarbetare har 30 dagar semester och utöver det får alla 2st soldagar (spontan ledighet) om året.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Applikationen är alltid redo att skicka SMS till utvalda ICE-kontakter vid en eventuell olycka, eftersom den kommunicerar med Hövdings airbaghjälm via Bluetooth. Användaren av applikationen kan utläsa miljöeffekten av både det egna och det kollektiva cyklandet jämfört med bilkörning. Appen meddelar dessutom när Hövding behöver laddas. Hövdings applikation lanserades i september 2019 tillsammans med Hövding 3, den nya generationen airbag för cyklister. Idag finns 1 miljon cykelturer, 3M km, eller 77 varv runt jorden registrerade i Hövdings applikation. Med hjälp av dessa data kan våra kunder vara med och bidra till en säkrare cykling i våra städer.

Som apputvecklare kommer du att ansvara för koden för iOS- och Android-versionerna av Hövdings applikation. Du kommer att vara vår teknisk ledare för de externa konsulter vi har för applikationen. Närmast kommer du arbeta tillsammans med vår utvecklare av embedded SW och vår projektledare. Arbetet är upplagt i sprintar och vi styr arbetet via Jira. Tillsammans med övriga funktioner i företaget, som tex Marknad och Kundtjänst, kommer du definiera nya funktionaliteter som gynnar våra cyklisters vardag och integrera dessa i applikationen. Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla vår produkt och det drivet behöver du också ha.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din placering är kontoret i centrala Malmö där huvuddelen av vårt starka utvecklingsteam sitter tillsammans med resten av Hövdinggänget.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vår applikation är utvecklad i följande språk och vi ser att du behärskar att arbeta inom dessa områden:

  • Android - Kotlin, och en del i Java.
  • iOS - Swift, och en del i Objective C.
  • Applikationen kommunicerar med vår backend som ligger på AWS där vi använder Java för Spring samt MySQL.

För att lyckas och vara framgångsrik i rollen krävs det att du:

  • behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • har gediget intresse för problemlösning.
  • är ansvarstagande. Du tar självständigt initiativ till aktiviteter för att nå uppsatta mål och kan med din expertis, analytiska förmåga och kreativitet hitta nya sätt att hantera olika problem.
  • har en hög kvalitetsmedvetenhet.
  • är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.
Hövding

Hövding

Hövding är en airbag för cyklister. En revolutionerande cykelhjälm i form av en krage som cyklisten bär kring halsen. Kragen innehåller en airbag som löser ut och skyddar huvudet först vid en olycka. Airbagen är utformad som en huva som omsluter och skyddar cyklistens huvud. Utlösningsmekanismen styrs med hjälp av sensorer som registrerar den onormala rörelsen hos cyklisten vid en olycka. Hövding har världens i särklass bästa stötupptagningsförmåga, är enkel att ta med, samt är snygg och diskret i sin utformning. Hövding säljs idag i huvudsak på våra fokusmarknader inom Europa dit vi hittills sålt mer än en kvarts miljon enheter.

Hövding
Arbetsgivare Hövding
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-07
Lovisa Wang-Larsen
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Bergsgatan 33, Malmö