TNG
Ingenjörstrainee till Outokumpu i Torshälla

Ingenjörstrainee till Outokumpu i Torshälla

En utvecklande roll på Outokumpu som processutvecklingsingenjör för dig som på sikt vill ta en ledande roll i ett globalt företag!

Arbetsgivare Outokumpu
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-19
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Eva Sahlin
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

En utvecklande roll på Outokumpu som processutvecklingsingenjör för dig som på sikt vill ta en ledande roll i ett globalt företag!

En fantastisk möjlighet för dig som är ingenjör och vill göra karriär på ett globalt ledande företag! På Outokumpu ges du möjligheten att få ett individuellt anpassat program, en omfattande introduktion för att ge dig djupare förståelse för vår verksamhet samt möjligheten att bygga ett kontaktnät inom koncernen på alla nivåer. Efter programmet räknar vi med att du kommer fortsätta karriären i en affärskritisk och ledande roll både nationellt som internationellt.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som processutvecklingsingenjör inom Outokumpus trainee-/graduateprogram får du möjligheten att använda dina analytiska färdigheter och arbeta med teknik på hög nivå samt växla mellan uppgifter på mer operativ- som strategisk nivå. I rollen som processutvecklingsingenjör erbjuds du möjligheten att självständigt ansvara för och driva intressanta uppgifter och projekt. Vår ambition är även att du ska medverka i lokala såväl som internationella och tvärfunktionella projekt som möjliggör det för dig att bygga ditt nätverk och skaffa dig kunskaper som är viktiga för din framtida karriär. Du kommer också ges möjligheten till personlig utveckling i Outokumpus internationella utvecklingsprogram, "Form your Future". 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Projektform med förbättringsprojekt, både som projektledare och som teammedlem
  • Förbättringsprojekt inom ett flertal områden, bland annat maskineffektivitet, produktionsmetoder och arbetssätt i tvärfunktionella team 
  • Tillsammans med dina kollegor, stödja avdelningschefen med dagliga ledningsfrågor för att säkerställa produktionens säkerhet, effektivitet och kvalitet
  • Delta i en Lean Six Sigma Green Belt -utbildning för att stödja dig i att bli ansvarig för förbättringsprojekt inom avdelningen 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I gruppen finns ett 50-tal medarbetare och du rapporterar direkt till chefen för Processgrupp 2, där vi har vår banduppbyggnadslinje, kallvalsning och betning. Avdelningen präglas av ett starkt säkerhets- och förbättringstänk, samarbete och hög yrkesstolthet.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör med några års arbetslivserfarenhet - gärna erfarenhet från en liknande bransch. Då denna roll innebär både lokala och internationella kontakter behöver du tala och skriva svenska och engelska obehindrat. 

För att lyckas i denna roll är du analytisk, strukturerad, har ett coachande förhållningssätt samt är duktig på att samarbeta med andra. Du har också ett starkt intresse av att utveckla dig själv tvärfunktionellt, internationellt och en vilja att resa och verka utomlands. Vidare har du höga ambitioner med din karriär och är utvecklingsorienterad samtidigt som du är intresserad av hur det fungerar i praktiken. 

Outokumpu

Outokumpu

Operating with highly sophisticated equipment and wide expertise, Outokumpu’s Nyby mill is in a class of its own. Located in Torshälla, Sweden, Nyby produces cold-rolled coil and sheet products from black hot band, material primarily sourced from Outokumpu’s Avesta melt shop.

Nyby’s operation focuses on custom order pro-grade steel. Our stainless sustainable coils are manufactured in thicknesses ranging from 0.4 mm to 4.5 mm.

Specialized services are standard business for the skilled Nyby workforce. The mill also produces added value products, including temper-rolled, welding strips, fine-flatness tolerances and patterned surfaces designed to meet exacting customer specifications.

Nyby’s tradition of excellence is rooted in a long heritage of steelmaking. The Nyby mill was founded in 1829 where documented production operations in the area can be traced to the 15th century.

www.outokumpu.se

Outokumpu
Arbetsgivare Outokumpu
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-19
Eva Sahlin
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Nybyvägen 80, Torshälla