TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare med funktionsansvar till Arbesko Kumla

Inköpare med funktionsansvar som brinner för hållbarhet till Arbesko i Kumla.

Har du erfarenhet från leverantörsbedömningar? Trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt? Bra. Då är detta rollen för dig! Nu söker vi en inköpare med funktionsansvar för rekrytering till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Arbesko utvecklar och tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du rapporterar till Arbeskos Operativa chef och har ett funktionsansvar för planering, inköp och logistik. I rollen ingår också att leda och fördela arbetet i gruppen. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko samt medarbetare inom koncernen Bergman & Beving samt med externa partners. I rollen ingår också att projektleda förbättringsprojekt inom inköp- och logistikområdet med fokus på hållbarhet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området samt ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Vidare har du goda kunskaper inom inköp, leverantörsbedömningar och logistik, gärna från en producerande verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i Excel och kan kommunicera på både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du driven och har en förmåga att kombinera strategisk höjd och operativ leveransförmåga. Du är analytisk och resultatinriktad. Vidare så är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra.

Alla lediga jobb