TNG
IT support till välkänt företag i Göteborg

IT support till välkänt företag i Göteborg

Gillar du support och service samt har bred IT kunskap, vill du lösa incidenter och förfrågningar och jobba nära en organisation?

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-31
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Emelie Lämhed
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Gillar du support och service samt har bred IT kunskap, vill du lösa incidenter och förfrågningar och jobba nära en organisation?

I denna spännande roll kommer du vara företagets främsta IT support och ge intern service till dina kollegor. Här kommer du också dagligen hantera IT-infrastruktur och ta ansvar för att lösa incidenter och förfrågningar från deras organisation.

Vår kund tillhandahåller innovativa och tillförlitliga automatiska entrélösningar för alla slags byggnader. Allt ifrån design, installation och service samt modernisering. Välkommen med din ansökan till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I detta jobb som IT-support kommer du att tillhöra ett mycket drivet och kompetent team och arbeta på kontor i Västra Frölunda. Vi erbjuder dig ett självständigt och spännande jobb i en internationell och flexibel miljö med ständiga nya utmaningar. För rätt person är möjligheterna oändliga!

Tjänsten ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Uppdraget pågår fram till årsskiftet med möjligheter till förlängning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvara för intern support inom olika IT lösningar.
  • Ansvara för drift och övervakning av företaget IT- miljö samt systemadministration. 
  • Ta initiativ och driva framtida IT utveckling.
  • Hantera flertalet olika Microsoftprogram samt Active Directory.  
  • Driva och hantera mindre lokala projekt relaterade till IT-infrastruktur.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att hjälpa och stötta organisationen och du har daglig kontakt med olika chefer. I rollen så supportar du både tjänstemän internt samt servicetekniker ute på fält. Företaget befinner sig i Västra Frölunda och chefen stöttar dig på distans. Arbetet sträcker sig fram till årsskiftet, kan eventuellt bli förlängt.  

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår klient. Givetvis omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som besitter kunskap inom nätverk och erfarenheter inom Windows Server. Du bidrar till arbetslaget likaväl som du kan vara självgående och flexibel. Du kan kommunicera bra både på svenska och engelska.  

Vi önskar även att du har följande krav: 

  • Tidigare erfarenhet från ett liknande jobb inom IT support.
  • Du är van att arbeta med att tillhandahålla slutanvändarsupport i en Microsoftmiljö.
  • Har erfarenhet av installation av Microsoft Windows Client och Server samt VMWare.


Som person är du trygg och självständigt och gillar att driva och strukturera ditt arbete på egen hand. Du är organiserad, samarbetsvillig och strukturerad och gillar att prestera under press. Vi ser också att du är en person som motiveras av att lära dig nya saker och tycker om att ge förstklassig service till både chefer och medarbetare med hög integritet.

TNG IT Digital

TNG IT Digital

TNG IT Digital, som är en del av TNG, är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter inom IT. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG IT Digital – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-31
Emelie Lämhed
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Emelie Lämhed

0737452223

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16