TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsultuppdrag som Business Support i Göteborg

Till Luda.Farm i Göteborg söker vi en Business Support

Uppdraget startar omgående och pågår ca tre månader. Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk support och vill leverera service i världsklass. Du kommer hjälpa Luda.Farms återförsäljare och distributörer med orderhantering och support.

Sök jobbet idag då start är så snart som möjligt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett företag som förser lantbrukare världen över med nyskapande produkter och tjänster vilket gör det dagliga arbetet lättare, säkrare och mer effektivt. I juni 2017 lanserade företaget my.luda.farm en modulbaserad plattform som kunden kopplar en rad olika kameror och sensorer till. Dessa gör att lantbrukaren kan se information i realtid, ta fullständig kontroll över vad som händer på gården och får möjlighet till lugn och ro.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på dagtid och du supportar tekniska produkter med uppkoppling, trådlös utrustning, IP-kameror, hemautomation och appar. Som en naturlig del av vår relationsbaserade tillväxt har alla på företaget ett ansvar som "Customer Success Managers".

Dagligen arbetar du nära tillsammans med vår VD, produktutvecklare, IT-utvecklare, säljare, marknadskoordinator, support och administration. Du kommer att sitta i våra fina lokaler i Krokslätt (Mölndal) och vi är ett litet och sammansvetsats team som upplevs familjärt.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår klient. Givetvis omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med kundtjänst eller support av teknisk karaktär. Den tekniska delen kan bestå av frågor gällande nätverk, IT, kamera och felsökning.

Du trivs med att jobba självständigt och agera spindel i nätet.

Som person är du strukturerad, driven och prestigelös. Det krävs därför att du hela tiden ska sträva efter den bästa lösningen. Rollen är bred och kräver därför att du kan hantera många olika situationer och arbetsuppgifter. Dina kontaktytor är också många och du måste vara en mycket god kommunikatör. Arbetet innebär kontakt med utländska kunder och samarbetspartnerns, därför är det viktigt att du talar och skriver engelska.

Alla lediga jobb