TNG

Relationsbyggande kundservice till Prenax

Vi söker nu en relationsbyggande medarbetare till Prenax kundservice där du får eget kundansvar. Låter det intressant? Sök idag!

Uppdragsgivare Prenax
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-11-11
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sinisa Strbac
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Vi söker nu en relationsbyggande medarbetare till Prenax kundservice där du får eget kundansvar. Låter det intressant? Sök idag!

Gillar du administration och service? Trivs du med att bygga långsiktiga kundrelationer? Nu söker vi till Prenax en kundansvarig till vår kundserviceavdelning i Stockholm. Här får du arbeta i en internationell miljö där dina kunder kontaktar dig direkt när de behöver hjälp. Ditt ansvar blir att bygga vidare på relationen och skapa en kundupplevelse över förväntan. Detta är ett vikariat på 4 månader med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av Prenax nordiska kundtjänst som ansvarar för att leverera professionell och värdeskapande service åt flera återkommande stora företag och myndigheter med långa avtal. Ett arbete där högkvalitativ service, långsiktigt goda relationer och administration är i fokus. Rollen innebär även löpande kontakt med flertalet internationella förlag. Här kommer du löpande utveckla din kunskap inom kundservice och tillsammans med vårt erfarna team fortsätta leverera en kundnöjdhet på över 97%.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • I rollen som kundansvarig arbetar du med att förse Prenax kunder med kundservice. Detta görs huvudsakligen via e-mail, men du tar även emot inkommande samtal.
  • Du får ansvar för en egen kundportfölj och relationen med dessa kunder när det kommer till prenumerationsärenden och all annan administration.
  • Du kommer att arbeta nära företagets säljkår och i arbete ingår att göra regelbundna kundbesök.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Prenax nordiska kundtjänst hanterar ärenden för Sverige, Norge, Danmark och Finland. Tjänsten är på heltid, med arbetstider mellan 8 och 17. Detta är ett vikariat på 4 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på TNGunder uppdraget. Start omgående, efter överenskommelse.

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning där du som anställd får all information och verktyg för att på ett effektivt och professionellt sätt ha möjlighet att komma in i din nya roll. Som kundansvarig rapporterar du till företagets Operations Manager.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

  • Som person behöver du ha en utpräglat relationsskapande personlighet och gilla kundkontakt. Du har naturlig pondus, är prestigelös, gillar att ta ansvar och har en inneboende känsla för prioritering. Att du är socialt säker, och mogen i din kundkontakt är det också stor vikt.
  • Administration, är en betydande del av rollen, vilket fodrar att du kan arbeta strukturerat och noggrant och har allmänt god datavana. Excel är meriterande men inget krav.
  • Då tjänsten innebär daglig kontakt med kunder i Norden samt andra globala partners ställs det krav på att du talar och skriver flytande svenska och engelska.
Prenax

Prenax

Prenax grundades 1993 för att möta företagssektorns specifika krav på service och systemstöd då det vid denna tidpunkt fanns ett behov bland företag att hitta en partner för prenumerationshantering som förstod de mer komplexa krav på strukturer som ofta uppstår inom en företagsvärld. Ända sedan starten har vårt fokus på detaljer, våra lättanvända och innovativa verktyg, och en exceptionellt hög service gjort oss till ett naturligt val för verksamheter inom såväl privat som offentlig sektor. Prenax har idag växt till att bli en världsledande partner för prenumerationshantering på företagsmarknaden, och vi finns nu representerade i USA, Europa, och Asia-Pacific.

Uppdragsgivare Prenax
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-11
Sinisa Strbac
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet


Torshamnsgatan 39, Kista


map