TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Researcher / Kundsupport ToFindOut i Stockholm

Trivs du med att samla in, granska, sammanställa information och parallellt jobba med kundservice?

ToFindOut, det branschledande företaget inom bakgrundskontroller, erbjuder dig en unik roll som kombinerar administration, informationsbearbetning och kundservice! Här blir du en del av vårt research- och kundteam som dagligen har kontakt med kunder, kandidater och samarbetspartners. Rollen är delad då du kommer ha kontakt med kunder via telefon och e-post men också samla in, granska och sammanställa information inför leveranser av bakgrundskontroller.

Perfekt för dig som är en god administratör på datorn men också gillar kundservice. Läs mer och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ToFindOut är en ödmjuk, vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med ett 20-tal kollegor sitter du på vårt moderna kontor i centrala Stockholm, vid Norra Bantorget. Ditt team, bestående av 7 personer, präglas av god harmoni och stämning där de gemensamma styrkorna är ansvar, empati och prestation. Vi arbetar på bekväma kontorstider med möjlighet till viss flex.

Här finns också en tydlig utvecklingsplan där du inledningsvis lär dig processer och rutiner om bakgrundskontroller. För att efter ca 3-6 månader jobba mer dedikerat mot och närmare våra kunder.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Betald mobil
Betald mobil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som researcher och administratör kommer du att efterfråga, ta emot och hantera förfrågningar från kunder som vill göra bakgrundskontroller på kandidater, vanligtvis i samband med rekrytering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:

Utvecklingsmöjligheter

Efter 3-6 månader, dvs när du lärt dig processer och rutiner, kommer cirka 50% av arbetstiden att övergå i en kundstödjande och administrativ roll. Vilket också leder till en större variation av arbetsuppgifter! Du kommer då ha tätare kontakt med både externa kunder och kundansvariga på ToFindOut som bland annat innebär att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ToFindOut erbjuder främst bakgrundskontroller på kandidater inom Sverige men även globalt. Samtliga kontroller är kopplade till främst tre delar - ekonomi, juridik och personalia. Vi har en ständig ambition om att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna och ligger i framkant vad gäller digitala gränssnitt och har en egen utvecklingsavdelning.

Vi har många kundförfrågningar att lösa i höst och hoppas att du kan börja så snart som möjligt! Tjänsten är en tillsvidareanställning och inleds med 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 Som person tror vi att du:

Alla lediga jobb