TNG
Säljare södra och västra Götaland till RAWLPLUG

Säljare södra och västra Götaland till RAWLPLUG

Vill du bygga vidare RAWLPLUGs starka varumärke inom infästning och verktyg samtidigt som du vårdar relationerna till våra kunder?

Arbetsgivare Rawl Scandinavia AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-07
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänstebil Tjänstebil
Angelina Nilsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du bygga vidare RAWLPLUGs starka varumärke inom infästning och verktyg samtidigt som du vårdar relationerna till våra kunder?

Till södra och västra Götaland söker vi på Rawl Scandinavia en distriktsansvarig säljare. Göteborg, Varberg, Halmstad, Helsingborg och Malmö kan du därmed vara bosatt i. Under slogan ”When Strong Grip Matters” tillverkar RAWLPLUG infästning och tillbehör som borr och verktyg av hög kvalitet. En rad stora kedjor med många butiker är vi redan etablerade på och etablerar oss nu på ännu fler. Vi behöver bibehålla och utöka våra kundrelationer och söker dig som vill fortsätta bearbeta marknaden i södra och västra Götaland där vi idag har en etablering. Vill du själv styra över dina arbetsveckor och majoriteten av tiden få träffa kunder samtidigt som du blir del av ett glatt och affärsinriktat team? Kom och bli en del av oss på Rawl Scandinavia!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett internationellt företag med närvaro i flera andra länder. Vårt huvudkontor finns i Polen där även vår produktion finns i våra egna fabriker. Tack vare att vår produktion ligger i Polen kan vi säkra korta ledtider till våra kunder, minska vår miljöpåverkan genom kortare transporter och ha en säkrare leveranskedja. Hos oss är din röst som teknisk säljare viktig och du får chans att vara med och påverka företagets utveckling genom dina idéer och tankar. Som teknisk säljare arbetar du med frihet under ansvar och lägger själv upp dina arbetsveckor. Vi erbjuder bland annat fast lön, tjänstepension och tjänstebil.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvar för distriktet södra och västra Götaland
  • Planerar, prioriterar och genomför säljdrivande insatser för att utveckla ditt distrikt.
  • Demonstrerar våra produkter och säkerställer våra produkters synlighet hos våra återförsäljare.
  • Initierar och genomför lokala marknadsföringsaktiviteter, såsom utbildningsseminarium.
  • Slutkundsbesök tillsammans med våra återförsäljare, primärt mot hantverkare och byggföretag.
  • Medverkar vid mässor, events och roadshows
  • Utvecklar affären med befintliga återförsäljare samtidigt som du arbetar för att hitta nya kunder.
  • Administration i form av registrering av kundaktiviteter, skapa offerter och uppföljning av försäljningsstatistik.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I Sverige har vi kontor i havsnära Västervik där vi gärna ses för gemensamma konferenser och kundevents. Där finns även vårt lager. I Sverige är vi idag 5 anställda. Då du kommer arbeta i distriktet södra och västra Götaland ser vi gärna att du är bosatt inom detta distrikt. Vi uppskattar antalet övernattningar per år till ca 50.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en kunskap inom infästning, verktyg och/eller maskiner. Har du erfarenhet av att sälja produkter inom infästning/verktyg/maskiner är det en fördel, men inget krav. Då du kommer att verka på den nationella marknaden behöver du kunskaper i svenska och då vi är en del av ett internationellt bolag behöver du även ha goda kunskaper i engelska. Du har goda kunskaper i Office-paketet och har B-körkort.

Som person har du en positiv attityd med en god förmåga att etablera kontakt och bygga relation till andra. Du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att skapa förtroende. Affärer och resultat är något som driver dig i ditt arbete. Du trivs i en självständig roll och har förmågan att skapa en struktur för att optimera dina arbetsveckor. Du gillar att vara en del av ett team och samarbetar bra med andra.

Rawl Scandinavia AB

Rawl Scandinavia AB

Rawl Scandinavia AB är dotterbolaget till RAWLPLUG som är ett internationellt företag som tillverkar infästning och verktyg sedan 1919. Det var då vi uppfann den första vanliga väggpluggen, 1926 världens första borrhammare, 1934 världens första mekaniska ankare. Men dessa 100 år av RAWLPLUG:s historia har inte bara varit produktion av infästning i toppkvalitet utan också en erfarenhet att utveckla- och leda medarbetare. Det har alltid funnits olika karaktärer, jobb, nationaliteter och kulturer. Det är därför det är 2000 personer som idag arbetar i företaget runt om i världen. Vi har samma mål och vi är fast beslutna att uppfylla dem och vi inspirerar varandra att agera. Vi är justa mot varandra. Vi är ett starkt sammanflätat team.

Rawl Scandinavia AB
Arbetsgivare Rawl Scandinavia AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-07
Angelina Nilsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16, Göteborg