TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strategisk inköpare till Euromaint i Örebro

Har du tidigare erfarenhet som strategisk inköpare och vill arbeta verksamhetsnära? Bra. Då kan detta vara rollen för dig!

Nu har vi en roll för dig som vill arbeta i en hållbar och samhällsviktig bransch! Euromaints inköpsavdelning växer och vi söker nu ytterligare två strategiska inköpare till den centrala inköpsavdelningen i Örebro. På Euromaint får du goda möjligheter att utvecklas, påverka och driva företagets fortsatta arbete inom strategiskt inköp. Du erbjuds en intressant och viktig roll i en platt organisation i en spännande bransch. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.  

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som strategisk inköpare på Euromaint kommer du vara med och driva det strategiska inköpsarbetet både i företagets befintliga och nya affärer. Du har ett totalt leverantörsansvar för dina leverantörer vad gäller kvalitet, leverans och kostnad. I rollen får du arbeta tätt tillsammans med Euromaints kompetenta medarbetare och företagets leverantörer.

Du ingår i företagets inköpsorganisation bestående av cirka 25 medarbetare.  Organisationen består av operativa- och strategiska inköpare, leverantörsutvecklare samt inköpschefer. Du rapporterar direkt till inköpschefen för strategiskt inköp. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du självständig, ambitiös och agerar på eget initiativ och får saker att hända.  Du är resultatorienterad, systematisk, metodisk och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Vidare är du öppen för förändring och vågar ifrågasätta traditionella tillvägagångssätt. 

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem och Excel.

Alla lediga jobb