TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

System Analyst till BRIO i Malmö

Vi söker en System Analyst med erfarenhet av Microsoft Dynamics AX och/eller SAP till BRIO i Malmö!

Vill du arbeta i en nyckelfunktion inom IT och bistå med din systemtekniska kompetens till verksamhetens olika avdelningar? Som System Analyst på BRIO får du möjlighet att utvecklas i ett internationellt företag med lång historia och världsledande produkter inom kvalitetsleksaker.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På BRIO erbjuds du en arbetsplats med familjär stämning, där vi lyckas tillsammans och har roligt på jobbet. Du får möjlighet att ta stort ansvar, leda olika projekt och vara en viktig del i utvecklingen framåt. BRIO står bl a inför en spännande resa gällande nytt affärssystem och planerar att implementera SAP inom en snar framtid.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som System Analyst arbetar du med att lösa incidenter för anställda främst inom ramen för Microsoft Dynamics AX 2012 samt utveckla nya lösningar i samarbete med den internationella gruppen du ingår i. I rollen arbetar du även med att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som System Analyst tillhör du ett internationell IT-team tillsammans med dina kollegor i Tyskland. Din arbetsplats är BRIOs huvudkontor beläget i Malmö ovanför stadens centralstation. BRIO är en flexibel arbetsplats där du arbetar nära dina kollegor. Resor i tjänsten förekommer och då främst till Ravensburg (Tyskland). 

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som System Analyst ser vi gärna att du har en kandidatexamen inom datavetenskap, informationsteknik eller liknande samt några års erfarenhet som IT-konsult, systemspecialist, utvecklare eller liknande roll. Du har tidigare arbetat i Microsoft Dynamics AX 2012 och/eller SAP och har kunskap inom programmering. Du bör ha goda kunskaper inom affärsprocesser, såsom inköp, order och distribution. Vidare har du goda kunskaper inom EDI och integrationer mellan system.

Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska eftersom du har många kontaktytor, både nationellt och internationellt.

Som person är du analytisk, flexibel och lösningsorienterad. Du har förmåga att snabbt lära dig nya saker och skapa en god förståelse för olika processer. Du är kommunikativ och trivs att arbeta både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet och på övriga avdelningar. 

Alla lediga jobb