TNG
System Analyst till BRIO i Malmö

System Analyst till BRIO i Malmö

Vi söker en System Analyst med erfarenhet av Microsoft Dynamics AX och/eller SAP till BRIO i Malmö!

Arbetsgivare BRIO AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-26
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Rebecca Andersson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Vi söker en System Analyst med erfarenhet av Microsoft Dynamics AX och/eller SAP till BRIO i Malmö!

Vill du arbeta i en nyckelfunktion inom IT och bistå med din systemtekniska kompetens till verksamhetens olika avdelningar? Som System Analyst på BRIO får du möjlighet att utvecklas i ett internationellt företag med lång historia och världsledande produkter inom kvalitetsleksaker.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På BRIO erbjuds du en arbetsplats med familjär stämning, där vi lyckas tillsammans och har roligt på jobbet. Du får möjlighet att ta stort ansvar, leda olika projekt och vara en viktig del i utvecklingen framåt. BRIO står bl a inför en spännande resa gällande nytt affärssystem och planerar att implementera SAP inom en snar framtid.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som System Analyst arbetar du med att lösa incidenter för anställda främst inom ramen för Microsoft Dynamics AX 2012 samt utveckla nya lösningar i samarbete med den internationella gruppen du ingår i. I rollen arbetar du även med att:

  • Ansvara för 2nd line support inom Microsoft Dynamics AX på hög nivå och även lösa en del uppgifter inom 3rd line support. 
  • Ansvara för integrationslösningar till Microsoft Dynamics AX-relaterade externa system, som exempelvis externa lager. 
  • Koordinera och leda projekt där både nationella och internationella parter ingår.
  • Föreslå lösningar, sammanställa kravspecifikationer från verksamheten och utveckla enligt kravspecifikationen, på egen hand eller tillsammans med konsult. 
  • Ansvara för test av funktioner i samband med utveckling.
  • Planera och driftsätta uppdateringar av Microsoft Dynamics AX.
  • Ge input till budget.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som System Analyst tillhör du ett internationell IT-team tillsammans med dina kollegor i Tyskland. Din arbetsplats är BRIOs huvudkontor beläget i Malmö ovanför stadens centralstation. BRIO är en flexibel arbetsplats där du arbetar nära dina kollegor. Resor i tjänsten förekommer och då främst till Ravensburg (Tyskland). 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som System Analyst ser vi gärna att du har en kandidatexamen inom datavetenskap, informationsteknik eller liknande samt några års erfarenhet som IT-konsult, systemspecialist, utvecklare eller liknande roll. Du har tidigare arbetat i Microsoft Dynamics AX 2012 och/eller SAP och har kunskap inom programmering. Du bör ha goda kunskaper inom affärsprocesser, såsom inköp, order och distribution. Vidare har du goda kunskaper inom EDI och integrationer mellan system.

Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska eftersom du har många kontaktytor, både nationellt och internationellt.

Som person är du analytisk, flexibel och lösningsorienterad. Du har förmåga att snabbt lära dig nya saker och skapa en god förståelse för olika processer. Du är kommunikativ och trivs att arbeta både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet och på övriga avdelningar. 

BRIO AB

BRIO AB

BRIO ingår sedan 2015 i Ravensburger group. Ravensburger är en internationell företagsgrupp med en lång tradition och gedigna värderingar. Missionen är att skapa ”Lekfull utveckling”. Företaget står för skoj, utbildning och gemenskap. Ravensburger är ett av de ledande varumärkena för pussel, spel och aktivitetsprodukter i Europa.

BRIO har skapat kvalitetsleksaker ända sedan slutet av 1800-talet. Att fortsätta skapa leksaker som ger barnen roliga och minnesvärda stunder är den stora drivkraften för oss. Kanske har du själv fina barndomsminnen kopplade till våra leksaker? Vi vill att dagens barn ska få möjlighet att känna för BRIO på samma sätt som flera generationer före dem har gjort.

BRIOs huvudkontor är beläget i Malmö ovanför stadens centralstation. I bolagets portfölj ingår varumärkena Ravensburger, BRIO, Thinkfun samt ALGA.

BRIO AB
Arbetsgivare BRIO AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-26
Rebecca Andersson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Skeppsbron 1A, Malmö