TNG

Teknisk projektledare Tåg till Transdev

Vill du jobba med teknik och projektledning i en omväxlande bransch? Transdev söker nu en kollega till sitt team i Stockholm.

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-05
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Lunchförmån Lunchförmån
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Therese Goldring
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Vill du jobba med teknik och projektledning i en omväxlande bransch? Transdev söker nu en kollega till sitt team i Stockholm.

I rollen som teknisk projektledare hos Transdev kommer du att jobba med affärsområdet Tåg. Du får en central roll i företagets strävan mot att fortsätta utvecklas och bli en ännu starkare aktör inom tåg och transportlösningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett internationellt bolag som är inne i en expansiv fas med bibehållen god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Som teknisk projektledare inom affärsområdet tåg jobbar du i en spännande och omväxlande bransch, som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion!

Transdev är ett mobilitetsföretag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar samt för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

Som teknisk projektledare har du självständigt ansvar för ditt affärsområde tåg, men jobbar tätt ihop med de tekniska projektledarna för övriga affärsområden och verksamhetsutvecklare. Tillsammans bidrar ni till en fortsatt stark tillväxtresa för Transdev, bättre transportlösningar för resenärer runt om i landet. samt för att öka användandet av kollektivtrafik inom tåg, buss och båt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk projektledare, eller Teknisk specialist fordon - Tåg som rollen heter internt, kommer du till en början att fokusera mycket på anbudsprocesser för att sedan fortsätta projektleda inom det fordonstekniska området. Du har en varierande vardag med mycket kontaktytor externt så väl som internt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära: 

  • Projektleda anbudsprocesser för ditt affärsområde tåg från start till mål
  • Ansvarig kontaktperson mot leverantörer vid upphandling av tungt underhåll
  • Driva egna samt vara delaktig i tekniska projekt internt rörande affärsområdet tåg 
  • Löpande kvalitetsarbete för säkerhet och även ISO-certifiering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten planeras starta omgående så fort rätt person finns på plats, för att vara redo för anbudssäsongen som drar igång i början av året 2020. Du utgår från Transdevs kontor i Bromma och en del resor till underleverantörer och anbudsprojekt förekommer i tjänsten. Du rapporterar till chefen för tekniskt underhåll som också sitter i Bromma. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 

För den här rollen ser vi att du har en teknisk akademisk utbildning i bagaget och goda kunskaper inom järnväg och tunga fordon. Du är van vid att självständigt driva stora projekt som sträcker sig över längre tid, där du både har den tekniska kunskapen och det affärsmässiga tänket i alla led. Ett starkt säkerhets- och kvalitetstänk och god förståelse för tungt underhåll och vad som krävs för att bli en stark aktör inom tåg och järnväg är viktigt för att kunna bli framgångsrik i denna tjänst.

Som person ser du självledarskap som en självklarhet och du tar stort eget ansvar för ditt arbete och dina mål. Rollen är bred och varierande så du bör vara en kreativ problemlösare och den som ofta ser lösningar även utanför boxen. Eftersom du kommer att vara både drivande och delaktig i projekt rörande ditt affärsområde Tåg, är det viktigt att du också kan växla mellan självständigt arbete och samarbete med såväl interna som externa kontakter.

Letar du efter en roll där du får användning för dina tekniska kunskaper inom tåg så väl som din förmåga av projektledning? Vill du bli en del av ett företag som satsar på affärsområdet Tåg där du blir en central spelare med mycket eget ansvar? Välkommen med din ansökan! 

Transdev

Transdev

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi förenar människor och knyter samman samhällen. Det gör vi genom att driva persontrafik och skapa integrerade transportlösningar över hela världen. Dagligen möjliggör vi över 10 miljoner miljövänliga, effektiva och smidiga resor. Det är vi stolta över. Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Vi är ett engagerat team som hjälper människor genom att möjliggöra mobilitet. Vår vision är ett samhälle där alla - alltid och överallt - ska ha tillgång till de bästa transportlösningarna. Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik. Välkommen ombord på ”vår resa – inspirerad av dig”.

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-05
Therese Goldring
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet


Fredforsstigen 22, Bromma


map