TNG
Transportplanerare till Kesko AB

Transportplanerare till Kesko AB

Vill du bli en del av ett framgångsrikt företag med ett starkt varumärke? Sök jobbet som Transportplanerare till Kesko idag!

Arbetsgivare Kesko AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-03
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ida Nordin
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Vill du bli en del av ett framgångsrikt företag med ett starkt varumärke? Sök jobbet som Transportplanerare till Kesko idag!

Är du en strukturerad och driven person med god förmåga att planera? Vill du ta nästa steg i karriären och vara del av Keskos fortsatta utveckling framåt? Bra! Då kan rollen som Transportplanerare vara något för dig!

Välkommen med din ansökan. Urval skör löpande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kesko är just nu inne i ett väldigt intressant skede, både för företaget och varumärket. Som helägt dotterbolag till internationella handelskoncernen Kesko - med verksamhet i Norden, Baltikum och Polen - har vi som mål att bli nummer ett för hemmafixare och proffs inom bygg och renovering.

Hos Kesko fokuserar vi på människan - oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som transportplanerare kommer du att vara ansvarig för att boka rätt resurser till våra transportörer på daglig nivå samt besluta om den mest kostnadseffektiva transportlösningen på ordernivå för Kesko så att den blir så effektiv, lönsam och miljövänlig som möjligt.

Du planerar, genomför och följer upp dagliga uppgifter inom ansvarsområdet med fokus på att nå ställda mål, samt att de dagliga uppgifterna utförs i enlighet med Keskos policys, riktlinjer, värderingar, rutiner och metoder, liksom i enlighet med företagets miljö- och kvalitetskrav.

Du har daglig kontakt med våra försäljnings- och logistikavdelningar, samt med transportörer/åkerier i transportfrågor. Du bokar och planerar transporter samt gör uppföljning av kapacitetsutnyttjande. Du deltar i förbättringsarbete och utvecklar arbetssätt och rutiner inom transport/logistik.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du rapporterar till Transportchefen för Kesko. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av transport- och fraktoptimering. Du är insatt i "transportekonomi" och har förståelse för hur fraktoptimering påverkar kostnader och resultat.

Rollen kräver att du har goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av Centiro eller motsvarande system är meriterande. Du har sinne för ordning och struktur och har ett systematiskt arbetssätt. Du är starkt kvalitetsmedveten, kommunikativ och har en positiv, öppen och engagerad attityd.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid!

Kesko AB

Kesko AB

Kesko Sverige äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telekom och vatten- och avlopp. Våra varumärken är förutom Onninen också K-Bygg, K-Rauta och MIAB (Mark och Infra AB). Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är vi cirka 1400 medarbetare och vi fortsätter att växa.

Kesko Sverige är ett helägt dotterbolag till den finska koncernen K Group som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. K Group har ca 43 000 anställda med verksamhet i 8 länder. Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur och branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Arbetsgivare Kesko AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-03
Ida Nordin
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Pikullagatan 12