TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Två studerande UX-designers till DNBs internship

DNB söker UX-intresserade studenter som vill göra ett internship inom interaktionsdesign i Stockholm.

Är du intresserad av användarbeteenden och hur data presenteras? Pluggar du datavetenskap eller grafisk formgivning och vill ha ett extrajobb? Eller ska du kanske göra ett examensprojekt och vill jobba inom en av Nordens största banker? Sök då till DNBs internship 2022 redan nu.

DNB står inför ett stort utvecklingsprojekt för digitala tjänster och söker studenter som vill vara med och förbättra användarvänligheten på sina plattformar för att bli tydligare i sitt budskap mot kunder inom olika marknadsytor. Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker samtidigt som du får värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

DNB söker interns som vill vara med och forma deras användarupplevelse och desig   nstrategi. Här kommer du få jobba nära verksamheten med projekt där du får möjligheten att komma med nya idéer och infallsvinklar som kan ha en betydande roll för bankens fortsatta utveckling. Som student får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred överblick över flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

Du kommer att bli en del av avdelningen Nordic Customer Center och kommer även ha mycket kontakt med IT-avdelningen. Här får du mycket frihet samtidigt som du får arbeta nära seniora kollegor.

Detta är ett betalt internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Flera som gjort internship på DNB har senare blivit medarbetare inom banken och finns möjligheter till anställning efter studierna.
Du kommer att få sitta i DNBs fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du inleder internshipet med att praktisera och lära dig de olika avdelningarna inom DNB. Exempel på arbeten du senare kommer utföra är att:

Internshipet kan även göras under examensarbetet då det finns möjlighet att utveckla egna projekt. Önskvärt är att internshipet landar i en presenterad rapport.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi söker studenter som vill börja jobba extra under våren 2022 en/två dagar i veckan med eventuell förlängning till efter sommaren.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som studerar datavetenskap, grafisk formgivning eller en UX-utbildning.

Du är nyfiken på att lära känna branschen och intresserad av att på bästa sätt förbättra processer för att kommunicera med ett företags kunder och leverantörer. Som person är du nyfiken, prestigelös och gillar att samverka och knyta an till människor.

Alla lediga jobb