TNG

DNB Internship 2022: Extrajobb och sommarjobb för studenter

Sök internship hos DNB i Stockholm!

DNB-student-internship-summer-sommar-2019-lediga-jobb-tng

Med DNB Internship får du som studerar på universitet eller högskola en fantastisk start på karriären i en av Nordens största banker! Inspirerade av upplägget från traineeprogram ger vi dig ett värdefullt sommarjobb och extrajobb där du driver egna projekt och skaffar dig ett försprång i bank- och finansbranschen. Läs vidare och skicka in din ansökan via vår rekryteringspartner TNG idag!

Fördelar för dig

Med internship på DNB får du

 1. Utrymme att vara nyfiken och söka nya erfarenheter.
 2. Vara modig, ta egna initiativ och fatta beslut – med uppmuntran och stöd från erfarna kollegor.
 3. Förbättra våra kunders vardag med nya idéer och utveckling av vår service.
 4. Bygga upp ett personligt nätverk inom finansbranschen.
 5. Internationella karriärmöjligheter på fyra kontinenter.

För studenter som vill framåt

På DNB ger vi studenter som är nyfikna på bank- och finansbranschen en skjuts i karriären. Därför är våra internship i Stockholm också mycket mer än en vanlig praktik eller sommarjobb!

Enkelt beskrivet är internship-perioden lite grann som ett kortare traineeprogram. Tjänsterna erbjuder vi på några av våra mest intressanta avdelningar och är anpassade för att passa dig som ännu studerar och har minst ett år kvar till examen.

Under ditt internship tar du dig an projekt, får utrymme till att lyssna men minst lika mycket komma med egna idéer och bidra med nya perspektiv. En möjlighet som tidigare studenter uppskattat och använt som en språngbräda i sin finansiella karriär.

Många av tjänsterna ger dig möjlighet att påbörja ett internship redan under våren och arbeta extra hos oss en eller ett par dagar i veckan. För att sedan avancera och fortsätta på heltid under sommaren.

Missa inte den unika möjligheten till att få en personlig inblick i en av Nordens största banker och lära känna DNB som en potentiell arbetsgivare!

Alla lediga jobb för DNB Internship 2022!

Tyvärr. Vi har inga lediga jobb på det här området just nu.

Men vi har många andra spännande jobb du kan söka hos oss på TNG! Fördomsfritt – så klart!

Se alla lediga jobb

Det här är DNB

Vi är Norges största bank och en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. I Sverige är vi främst en företagsbank som erbjuder anpassade finansieringslösningar till medelstora och stora företag. Med ett utbud som omfattar allt från traditionell finansiering till avancerade strukturer och förvärvsfinansieringar.

DNB Sverige växer fortsatt kraftigt och behovet av att rekrytera nyutexaminerade studenter är större än någonsin. Och trots att vi är en utmanare på den svenska marknaden, är vi stora internationellt med fantastiska karriärmöjligheter på fyra kontinenter! Hos oss kan du skriva ditt examensarbete, liksom efter studierna söka till vårt globala traineeprogram eller en av våra heltidstjänster.

Här trivs du som sätter kunden i fokus och identifierar dig med våra värderingar; Modig, Ansvarsfull och Nyfiken.

Läs gärna mer om vad som händer just nu hos DNB på Linkedin.

Så här får du jobbet!

 • Skicka in din ansökan senast 10 oktober 2021
  Alla lediga positioner är sökbara bland TNG:s lediga jobb från och med vecka 37. Du söker då till den eller de avdelningar hos DNB som matchar dina intressen och profil enkelt och snabbt i din mobil eller på datorn. Eftersom vi hanterar din ansökan fördomsfritt behöver du inte skriva ett personligt brev eller skicka med ett foto. Enkelt och smidigt!
 • Din profil anonymiseras
  Så snart du skickat in din ansökan blindas ditt namn och andra kontaktuppgifter för rekryteraren – allt för att ge samtliga sökande likadana förutsättningar. Du får samtidigt en bekräftelse via e-post att vi tagit emot din ansökan samt en inbjudan att göra TNGs fördomsfria tester.
  Lästips! Därför tar TNG bort ditt namn i första urvalet.
 • Gör fördomsfria tester
  Nu är det dags för dig att göra arbetspsykologiska tester som du har fått en inbjudan till via e-post. Testerna mäter bland annat logisk förmåga och personlighet. Du behöver avsätta ca 45 minuter totalt för alla tester, men det går bra att göra ett i taget när det passar dig. Du kan direkt efter varje test välja att få feedback på resultatet. Slutför testerna så snart du kan, då din ansökan till vårt internship inte är komplett utan testsvar.
  Tips! Säkerställ att du inom några minuter efter ansökan har fått två mail från TNG och kika vid behov i din skräppost.
 • Första urval – CV och tester
  TNG gör fördomsfria urval bland alla testade kandidater baserat på testresultat och CV. Här stämmer vi av att du uppfyller grundläggande kvalifikationer för tjänsten du sökt inom vårt internship. Urvalet sker strukturerat och fördomsfritt där alla sökande bedöms utifrån samma kriterier. Faktorer såsom namn, ålder, kön och lärosäte är oväsentliga – det viktigaste är din kompetens och potential, något vi bland annat kan se via testresultaten.
 • Intervju med Tengai
  Alla sökande som är vidare efter första urvalet blir uppringda av en rekryterare på TNG för en kortare telefonavstämning. Här stämmer vi av praktiska detaljer kring din ansökan och intresse för jobbet. Vi berättar så klart även mer om vad DNB erbjuder och besvarar dina frågor om jobbet. Matchar din kompetens det vi letar efter, så får du träffa vår sociala AI-robot Tengai på en kompetensbaserad intervju.
  Tips! Vill du veta mer om världens första sociala intervjurobot? Besök Tengai-bloggen hos TNG!
 • TNG lämnar över till DNB
  Efter intervjun med Tengai kommer en erfaren rekryterare från TNG att, utan att ta del av dina personuppgifter, jämföra dina och de andra sökandes svar mot vad som behövs för jobbet. Är du en fortsatt bra match efter det andra urvalet går du vidare till nästa steg hos DNB. Här tar HR och cheferna på DNB vid och TNG tackar för all kontakt du haft med oss!
 • Event hos DNB
  17 november är det dags för en spännande kväll på DNB:s kontor! Här du får träffa andra sökande, chefer för olika avdelningar på DNB och tidigare internship-deltagare. Det ger dig en djupare inblick i jobbets innehåll och företagets värderingar. Du bjuds på rundvandring i lokalerna, får nätverka och möjlighet att ställa frågor.
 • Intervju med chefen
  Efter eventet får du träffa din potentiellt blivande chef på DNB. Under intervjun får du utrymme att ställa specifika frågor om teamet, avdelningen och framtida arbetsuppgifter.
 • Bakgrundskontroll
  Nu är det inte mycket kvar! I sista steget kontrollerar DNB formalia såsom personuppgifter och juridisk bakgrund.
 • Anställningserbjudande!
  Vårt mål är att erbjuda jobbet innan jul, så att du kan njuta av julen med vetskapen om att framtiden är fixad. Under 2022 börjar din resa hos DNB. Välkommen!
TNG – specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Vi på TNG arbetar med kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering  och bemanning. Det innebär att när du söker lediga jobb så letar vi efter din framtida arbetsprestation och kompetens, och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Det gynnar också våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. I rekryteringen av internships är vi rekryteringspartner till DNB och säkerställer att varje ansökan behandlas fördomsfritt och rättvist med fokus på potential.