TNG

Tech Insights: Supply Chain

Karriärinsikter och branschtips

Arbetar du inom Supply Chain? Vi på TNG Tech förstår att det kan vara utmanande att hålla koll på all ny teknisk utveckling och trender inom branschen. Därför vill vi med TNG Tech Insights löpande dela med oss av aktuella tips och branschinformation. Som vi hoppas kan inspirera och hjälpa dig i din karriärutveckling! Oavsett var i din karriär du just nu befinner dig.

I digitaliseringens anda är du som arbetar inom Supply Chain Management en het kandidat på arbetsmarknaden. Och behovet av teknisk kompetens fortsätter att öka på alla marknader. Samtidigt som förändringar sker inom branschen som gör att du har goda möjligheter att utvecklas. Här hoppas vi att TNG Tech Insights kan hjälpa dig på vägen. Läs vidare här nedanför!

Karriär: Tips och inspiration för dig inom inköp

Ny teknik som kommer forma näringslivet

För fem år sedan gjorde MHI en undersökning för att kunna förutspå näringslivets tekniska utveckling. Då frågades över 1000 chefer: vart ser du näringslivet år 2025? Resultatet i undersökningen pekade på att hela industrin kommer att gå igenom en stor förändring. Och man kunde nu se nya ord som 3D printing, drönare och automatiska fordon användes inom logistik och inköp. Om du är intresserad av teknik så borde du läsa mer om framtidens trender i artikeln på Supply Chain Dive.

 

Läs Mer

Framtidens yrken: Nya karriärmöjligheterna inom försörjningskedjan

Hur kommer näringslivet utvecklas under detta årtionde? Digitaliseringen har förändrat allt inom logistik, inköp och har därmed påverkat hela försörjningskedjan. Till exempel har automatisering inom produktion och underhåll eliminerat jobb. Men ändå fortsätter anställningarna att öka och chefer säger att det är svårt att hitta kandidater med rätt kompetens. Läs om de fyra nya karriärmöjligheterna som finns inom försörjningskedjan i den här artikeln på Forbes.com.

Läs Mer

Vilka trender kommer pika 2020 inom supply chain, lager och logistik?

Mycket har hänt under det senaste 10 åren och de stora makrotrenderna har hetat digitalisering och globalisering. Vi har skapat mer komplexa logistikkedjor i och med att produktion flyttat till nya delar av världen. Och detta har självklart medfört både nya möjligheter men också utmaningar. Under 2020 kommer vi fortsätta på samma bana och du bör vara redo för en hel del spännande förändringar. På Easy Stock bloggen kan du läsa mer om trenderna vi kommer se under det kommande året!

Läs Mer

Sök jobb med fokus på din kompetens

Rekryterarna på TNG Tech fokuserar på din potential, motivation och kompetens när du söker jobb inom inköp och logistik. Inte på din bakgrund, ålder, namn eller CV-historik. Med hjälp av moderna verktyg arbetar vi metodiskt och objektivt för att kunna vara mänskliga och personliga när vi träffas och hjälper dig vidare i karriären.

JAG VILL VETA MER!