TNG
Administrativ koordinator till FANN i Stockholm

Administrativ koordinator till FANN i Stockholm

FANN i Täby, Stockholm, söker en Administrativ koordinator - en bred roll med många kontaktytor.

Vill du ha en koordinerande roll och arbeta nära marknad, försäljning och admin på ett familjärt bolag med hållbarhetsfokus? FANN VA-teknik AB är marknadsledande inom enskilda avlopp och söker nu dig som är lösningsorienterad, kan ge gott kundbemötande och som gillar att arbeta i en roll med många kontaktytor. Rollen som Administrativ koordinator är bred, administrativ och har varierande arbetsuppgifter. Här får du vara spindeln i nätet och ha daglig dialog med många kontaktytor - både internt och externt - samtidigt som du får en viktigt roll för att se till att projekten flyter på. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos FANN kommer du bli en del av ett familjärt bolag med engagerade och kompetenta kollegor. I rollen som Administrativ koordinator kommer du få axla en bred roll, en slags spindel-i-nätet-funktion, där du kommer få ha många kontaktytor och stor möjlighet att påverka FANNs framgångssaga.

FANN är ett miljöteknikföretag som sätter fokus på hållbarhet. De har haft små avlopp som livsstil sedan 1990. I mer än tre decennier har FANN förmedlat fler än 70 000 avloppsanläggningar. Samtliga av dessa enskilda avlopp har tagits fram med en hög kravbild på uppfinningsrikedom, kvalitet och miljöpåverkan. FANN är en platt organisation, har ett bra arbetsklimat och hos dem får du möjlighet att utvecklas.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du tillhör Support-teamet som består av fyra personer och får ett eget rum på kontoret i Täby. Du rapporterar till Innesäljchefen.

Resor kan även förekomma i formen av kundbesök.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av CRM- och/eller affärssystem och har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och för att trivas i rollen ser vi att du har ett intresse för miljö och/eller teknik. Har du erfarenhet från en likande roll, och arbetat med CRM-systemet Super Office, eller affärssystemet Monitor, är det meriterande. Ett stort plus är om du jobbat inom grossistledet eller har en bakgrund inom miljö- och hälsoskydd.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att bidra med idéer & testa nya sätt att göra saker. Då rollen innebär att du är en slags spindel-i-nätet behöver du vara bra på att prioritera och kunna agera snabbt i olika situationer.

Lär känna FANN VA-teknik AB – din framtida arbetsgivare

FANN VA-teknik AB är ett svenskt miljöteknikföretag och vårt uppdrag är att erbjuda avloppssystem som uppfyller alla krav på funktion och miljöanpassning. Tack vare intensiv forskning och produktutveckling är vi idag marknadsledare. Verksamheten inleddes i Sverige 1990 med försäljning av infiltrationssystem under varumärket IN-DRÄN. Fyra år senare startade företaget tillverkning av produkter i rotationsgjuten polyeten. I dag är FANN ledande på den svenska marknaden och bolaget ingår i FANN-gruppen med dotterbolag i Sverige, Finland, Norge och Polen. I juni 2014 går FANN och Litorinas portföljbolag Svensk Kommunalteknik AB (SKT) samman och bildar den marknadsledande gruppen i Norden inom skräddarsydda och miljöriktiga avloppslösningar – Northern Environmental and Water Solutions (NEWS). www.fann.se

Avstånd till arbetsplatsen

Reprovägen 5, Täby. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Moa Lichtenstein – din rekryterare!

Moa Lichtenstein

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • FANN VA-teknik AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Moa Lichtenstein


FANN VA-teknik AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-27