TNG
Administratörer till FTI i Solna

Administratörer till FTI i Solna

Vill du arbeta med kundservice och administration? Vi söker två Administratörer till FTI med start i oktober.

Uppdragsgivare FTI AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-18
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Åsa Pettersson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Pettersson

Vill du arbeta med kundservice och administration? Vi söker två Administratörer till FTI med start i oktober.

Vill du ha en kombinerad roll där du både får arbeta administrativt samtidigt som du hjälper kunder främst på mail men även telefon? Är du noggrann och systematisk? Toppen! Nu behöver FTI - Förpacknings- och tidningsinsamlingen i Solna stärka upp sitt team med två Administratörer till sin backoffice inför ett spännande förändringsarbete. Låter det intressant? Ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba på ett trevligt bolag där du supporterar verksamheten och bidrar till att det dagliga arbetet flyter på. Din roll kommer att vara placerad Marknad/försäljningsavdelningen och du blir en del av ett härligt team på 10 personer och får en grundlig upplärning vid din start.

Du kommer att arbeta ute hos FTI under hela perioden och få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Administratör kommer du att:

  • Svara på och administrera kundtjänstärenden mycket via mail men även telefon
  • I kundservice Informera och svara på frågor om producentansvaret för förpackningar.
  • Uppdatera kontaktpersoner, mailadresser och fakturauppgifter i CRM systemet.
  • Aktivt leta fram information för att säkerställa aktuella kunduppgifter.
  • Vara ett administrativt stöd på avdelningen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta i oktober. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via oss på TNG och det finns möjlighet att uppdraget blir förlängt. FTI sitter vid Solna Business Park i Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som Administratör ser vi att du har:

  • Erfarenhet av kundtjänst och CRM system
  • Gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i Office 365
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Erfarenhet av fakturering/ekonomi är meriterande.

Som person ser vi att du är noggrann och systematisk eftersom du uppdaterar kundinformation. Vidare är du kommunikativ, serviceinriktad och en duktig problemlösare.

Låter det här som en tjänst för dig? Sök gärna omgående då vi gör urval löpande!

FTI AB

FTI AB

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) driver insamlingssystem för att Sveriges förpackningar och tidningar ska återvinnas i så hög grad som möjligt. Vi är stolta över att Sverige är ett av världens främsta länder när det gäller återvinning och jobbar för att det ska fortsätta vara så. Vi vill att återvinning ska vara enkelt och ge stor miljönytta. FTI ägs till lika stora delar av de fyra materialbolagen Returkartong, Svensk plaståtervinning, Svenska Metallkretsen och Svensk Glasåtervinning vilket ger oss möjlighet att arbeta med alla delar av återvinningskedjan för att skapa cirkulära materialflöden. Läs mer på www.ftiab.se

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Därför söker du jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.

I steg 2 och 3 kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och sen en digital intervju med intervjuroboten Tengai. Tengai är den första AI-roboten i sitt slag och en svensk uppfinning framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering. Under anställningsintervjun ställer Tengai samma kompetensbaserade frågor till alla sökande samtidigt som hon nickar och ler, följer dina rörelser, skapar dialog och lyssnar uppmärksamt på dina svar. Allt utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ger hon en opartiskt och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sen kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi mer om när det är dags för din intervju!

Notera att vi gör första urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Så snart du skickat in din ansökan kan du följa den steg för steg via vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare FTI AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-18
Åsa Pettersson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Åsa Pettersson

Placering

Svetsarvägen 10

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig