TNG

Affärsansvarig Rekryterare till TNG i Malmö

Affärsansvarig rekryterare till TNG Malmö som aktivt bidrar till fördomsfria kompetensbaserade rekryteringar

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-25
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Elin Öberg Mårtenzon
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Affärsansvarig rekryterare till TNG Malmö som aktivt bidrar till fördomsfria kompetensbaserade rekryteringar

Som affärsansvarig rekryterare på TNG bidrar du aktivt till optimal kandidatupplevelse och kundnöjdhet.

Drivs du av att varje dag göra arbetsmarknaden lite bättre? Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen som idag finns på den svenska marknaden inom området. Dina blivande kollegor har ett högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass. Något som ligger helt i linje med resultatet av våra NPS-undersökningar. Välkommen till TNG i Malmö!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG så sätter vi vår vision, genom att se bortom fördomar bidrar vi till en hållbar arbetsmarknad, i första rummet och vi drivs av att varje dag få bidra till att göra arbetsmarknaden lite bättre. Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det absolut senaste inom rekryteringsområdet.

Du kommer bland annat att mötas av;

Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska lyckas leverera fortsatt bra resultat till våra kunder. Tillsammans med kundansvariga ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra tillsättningar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en lika högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesserna och ditt samarbete med kandidatansvarig och konsultchef.

Självständigt kommer du att;

  • Driva dina egna rekryteringsprocesser.
  • Driva och utveckla dina kundsamarbeten och skapa nya affärer.
  • Med stöttning av kandidatansvarig tillsätta dina bemanningsuppdrag.
  • I samarbete med konsultchef driva dina pågående bemanningsuppdrag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester, vår transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Den lokala introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Du får en nationell introduktion ett par dagar i Stockholm under de första månaderna av din anställning där du lär känna resten av företaget och alla funktioner som finns.

Rollen ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. Du kommer att behöva styra och prioriterar din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat.

Du kommer ha förmånen att arbeta tillsammans med flertalet affärsansvariga rekryterare och i tätt samarbete med resten av teamet (kundansvariga, konsultchef och kandidatansvarig). Vårt kontor ligger i centrala Malmö och du rapporterar till regionchefen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du har en god förståelse för vad som krävs i en lyckad rekryteringsprocess och att du har en tydlig målfokusering. Det är ditt ansvar att vi skapar goda resultat och relationer med kunder och kandidater och du behöver vara strukturerad och bra på att skapa uppföljning och egen kontroll så att ingen förloras på vägen.

För att startsträckan inte ska bli för lång bör du ha skaffat dig praktisk kunskap av att genomföra rekrytering av olika typer av roller, meriterande är om du har levererat rekrytering till extern kund. Du bör också ha kunskap om egen försäljning och leverans av tjänster. Har du dessutom kunskap om search inom rekrytering och att leta upp kandidater är det meriterande, då vi inom vissa områden erbjuder även denna tjänst.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-25
Elin Öberg Mårtenzon
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Räkna ut avståndet till jobbet


https://www.google.se/maps/place/TNG+Group+AB+-+Malm%C3%B6/@55.605761,12.9891473,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4653a3fe2c8a9c67:


map

Andra jobb som kanske passar dig