TNG
Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Är du nyfiken på hur framtidens bank kommer att se ut och vill förändra en hel bransch? Sök jobb som trainee på SEB!

Är du student, tar snart examen eller är i början av din karriär? I SEB:s internationella traineeprogram erbjuder vi ett brett spektrum av roller inom olika områden i banken. Som trainee på SEB:s internationella traineeprogram får du ett kvalificerat och utvecklande jobb som redan från start är fullmatat med spännande affärsutmaningar!

Nästa programstart är i september 2024 och du är redan nu välkommen med din ansökan!

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Din framtida roll och ditt team

Redan från början anställs du i en specifik roll där praktisk arbetstillämpning varvas med utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och att göra en spännande karriär inom SEB.

Det här året kan du söka jobb som:

Ta reda på mer om traineeprogrammet och upptäck alla lediga positioner här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/internationellt-traineeprogram 

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med intresse för banksektorn och som trivs i en komplex miljö. Du tar ansvar för ditt arbete och är medveten om egna styrkor och utvecklingsområden, samt utnyttjar gärna möjligheter till att lära dig nya saker för att möjliggöra en spännande framtid inom SEB. Du får gärna utmana oss, nu och i framtiden. Vi söker dig som:

Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Vårt erbjudande till dig

Som trainee på SEB får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.
Vi erbjuder dig:

Lär känna SEB – din framtida arbetsgivare

Vi är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för vår framtida framgång. Vi strävar efter en inkluderande och värderingsdriven kultur där medarbetare känner sig uppskattade, respekterade och engagerade oavsett vilka de är, vad de tror på eller var de kommer ifrån.

Läs också gärna mer om upplägget för det internationella trainee-programmet och alla lediga positioner till starten 2024: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/internationellt-traineeprogram

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Stjärntorget 4, Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

SEB

Karriärtips från Anton Albèrt – din rekryterare

Anton Albèrt

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • SEB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Anton Albèrt


SEB

Fast ingångslön
I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Vi jobbar med med löpande urval vilket innebär att vi kallar kandidater löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-06