TNG
Byggmax söker nu en HR-partner till Stockholm

Byggmax söker nu en HR-partner till Stockholm

HR People Partner (HRPP/HRBP) till Byggmax Stockholm med fokus på kultur och värderingsarbete

Har du erfarenhet sedan tidigare som HR Business partner och brinner för kulturfrågor och medarbetarnöjdhet? Lockar det dig att komma till ett bolag som ser kultur, värderingar och mångfald som en viktig del i företagets grundpelare? Vill du tillhöra ett bolag där det finns många utvecklingsmöjligheter och där medarbetarna känner stor arbetsglädje? Då är denna roll som HRPP på Byggmax något för dig!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer aktivt att utveckla organisationen, ledar- och medarbetarskapet samt kulturen för att göra Byggmax medarbetare och deras kompetens, engagemang, samt ansvar till den viktigaste framgångsfaktorn för att nå affärsmässiga mål. 

Detta är en direktrekrytering med start så snart rätt person kan vara på plats. Byggmax tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer att tillhöra ett engagerat HR-team som består av 5 personer inklusive HR chefen som du rapporterar till. Du kommer att arbeta på kontoret med möjligheten till arbete på distans. 

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Byggmax är ett bolag som präglas av förändring och högt tempo. Kollegorna är otroligt hjälpsamma och har en prestigelös inställning till arbetsuppgifterna. Hos oss är det man gör och den man är som är det viktiga. 
Du kommer att sitta i ljusa, fina lokaler beläget i Västra skogen, 300 m från tunnelbanan. Gratis parkeringsplatser finns att tillgå. 

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som HR People person på Byggmax har du tidigare framgångsrikt arbetat med ledarskap, kultur och värderingar. Vi söker dig med en akademisk utbildning inom personal, arbetsvetenskap, beteendevetenskap eller liknande och som har en gedigen erfarenhet från en liknande HRBP-roll och brinner för företagskultur och utveckling av medarbetare. Du är en person som tycker om att implementera och skapa nya processer och har lätt för att få med dig dina kollegor på tåget. Du har kanske tidigare varit delaktig vid integreringar av nya förvärv och förstår kulturförändringsfrågor.

Som person har du ett starkt eget driv, är reflekterande, proaktiv, relationsskapande och lyhörd. Du är van vid att arbeta med flera parallella projekt och du är bra på att bygga och vårda relationer. Vidare trivs du med att samverka med andra för att nå gemensamma resultat. Vi ser gärna att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift då du i denna rollen ytterst arbetar med kommunikation. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. 

Lär känna Byggmax – din framtida arbetsgivare

Alla hemmasnickare ska kunna förverkliga sina byggdrömmar, det tycker i alla fall vi på Byggmax. Oavsett om det handlar om inomhus-, utomhus- eller trädgårdsprojekt. Därför jobbar alla Byggmaxare mot samma mål: att ge dessa hemmasnickare både råd och möjlighet till det!
Byggmax har totalt över 190 butiker fördelat i Sverige, Norge och Finland. Utöver de fysiska butikerna finns även en ständigt växande e-handel. Sedan starten 1993 har Byggmax haft som affärsidé att vara det bästa och billigaste alternativet för hobbysnickare och proffs som vill köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har gått från att vara en ettrig uppstickare till att bli en av Sveriges största byggmaterialkedjor. Med hjälp av ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagskultur har bolaget blivit ett av branschens lönsammaste. I koncernen Byggmax Group ingår även Skånska Byggvaror, Buildor, Right Price Tiles och Næstved Lavpristræ.

Avstånd till arbetsplatsen

Armégatan 40. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Åsa Dominicus – din rekryterare!

Åsa Dominicus

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Byggmax valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Dominicus


Byggmax

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-08-15