TNG
Utvecklare inom digitalisering SSAB

Utvecklare inom digitalisering SSAB

Vi letar efter dig som vill vara med och möjllggöra SSAB:s digitala utveckling i Oxelösund

SSAB i Oxelösund är i en stark tillväxtfas och vi söker nu en digital utvecklare till deras pågående digitala transformation.

Som digital utvecklare hos SSAB i Oxelösund ansvarar för att förenkla och möjliggöra SSAB:s digitala transformation mot industri 4.0. Vi söker en analytisk person med högskoleutbildning samt ett stort intresse för teknik. Låter detta son något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle. 

Som digital utvecklare analyserar du och tar fram beslutsunderlag vid vägval, omvärldsanalyser, förstudier till investeringar och ta ansvar för områden inom den digitala transformationen. Det innebär att du förväntas samverka internt och driva på intresset för nya teknik, skapa tydliga gemensamma planer samt hitta samarbetspartners.

Du har stor ett eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete. I rollen kommer du kontinuerligt jobba i 2-4 projekt, i olika faser inom visualiseringsområdet.

I digital transformations teamet finns en omfattande kompetens och du samarbetar tätt med andra grupper inom IT och OT.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som digital utvecklare kommer ditt huvudsakliga ansvar bl.a. vara att:

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om ca 10-15 personer. Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats ca 3 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du rapporterar till Head of Digital Transformation.

Våra förväntningar

Vi söker dig med högskoleutbildning. Kanske arbetar du idag som management konsult och är van att driva projekt? 

I rollen förväntas du hantera en stor mängd data och behöver ha en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Som person är du nyfiken, driven och får saker att hända. Du förväntas designa och utföra presentationer varför söker vi dig med en god kommunikativ förmåga som har lätt för att anpassa dig.

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Lär känna SSAB – din framtida arbetsgivare

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har 14000 anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. www.ssab.com

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Aspaleden 2. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

SSAB

Söktips från Jenny Nilsson – din rekryterare!

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

I denna roll får du stor påverkningsgrad inom en fantastisk utvecklingsfas som SSAB befinner sig i!

Dessutom är du med och bidra till SSAB:s vision att skapa en fossilfri värdekedja, från gruvan till slutprodukt.

Ta chansen och sök denna möjlighet!

Jenny Nilsson


SSAB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-06