TNG
Haninge kommun söker drifttekniker inom VA

Haninge kommun söker drifttekniker inom VA

Vi söker drifttekniker till Haninge kommun som vill vara med och möjliggöra kommunens utveckling inom samhällsbyggnadsområdet!

Är du en tekniskt lagd person med tidigare erfarenhet inom VA-verksamhet och vill ha en självständig roll med spännande och varierande arbetsuppgifter? Just nu händer det mycket i Haninge inom samhällsbyggnadsområdet. Det pågår många detaljplaner och exploateringsprojekt för att kunna utveckla den centrala stadskärnan och bostadsområden, vilket medför ett investeringsbehov av kommunens VA-anläggningar. Därför söker vi nu fler nyfikna och drivna drifttekniker. Välkommen med din ansökan!

Haninge kommun var den femte snabbast växande kommunen i landet 2021 och här får du utvecklas tillsammans med erfarna kollegor för utförandet av kommunens viktiga samhällsbyggande uppdrag.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete i en förvaltning som befinner sig i ett utvecklingsskede där du är med och driver utvecklingen och får möjlighet att påverka och göra skillnad. Vi har friskvårdsbidrag, årsarbetstid/flexibel arbetstid och möjlighet till distansarbete, klämdagar, möjlighet till semesterväxling samt besök hos läkare och tandläkare på betald arbetstid.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du liksom vi vill bidra till utvecklingen av VA-anläggningarna i Haninge.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

Värt att veta

I Haninge kommuns 100 mil långa VA-ledningsnät rinner vattnet dygnet runt, året om. VA-avdelningen är ansvarig för den stora och spännande anläggningen och har som uppdrag att driva och utveckla VA-verksamheten för att leverera hållbara vattentjänster till Haninges nuvarande och framtida invånare. VA-avdelningen består av ca 60 personer och du kommer tillhöra enheten VA-verk som har 14 medarbetare som tillsammans ansvarar för kommunens åtta VA-anläggningar. Man arbetar i par ute på anläggningarna och du kommer ha ett nära samarbete med ingenjörerna på enheten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och rollen kommer tillsättas med start omgående eller enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant utbildning samt erfarenhet av att arbeta som drifttekniker inom VA-verksamhet eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har grundläggande datorkunskap och teknisk kompetens samt god förståelse för hur man arbetar i en processanläggning. Vidare är du driven, nyfiken och har förmågan att kunna ta egna initiativ. Du trivs med att samarbeta och känner dig bekväm med att arbeta i olika system.

Tjänsten kräver B-körkort.

Det är meriterande om du har utbildning som drifttekniker alternativt processtekniker, kunskaper inom styr- och reglerteknik samt C-körkort.

Lär känna Haninge kommun – din framtida arbetsgivare

Det goda livet finns i Haninge. 97 000 invånare gör oss till en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm. Tillsammans med vackra naturområden och storstadspulsen runt hörnet finns här något för alla. Genom vårt fokus att erbjuda hög livskvalité och en aktiv fritid väljer många att bo och verka här genom livets alla skeden.

Avstånd till arbetsplatsen

Anläggarvägen 6. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Haninge kommun

Söktips från Åsa Pettersson – din rekryterare!

Åsa Pettersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Haninge kommun valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Pettersson


Haninge kommun

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad, då urval och intervjuer sker löpande. Vänligen notera att din ansökan kommer att registreras även i kommunens eget rekryteringsverktyg och allra senast när rekryteringsprocessen är avslutad. Du kommer då få ett separat mail från systemet som bekräftelse. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-10