TNG
Epi servicetekniker vid II-VI, Stockholm

Epi servicetekniker vid II-VI, Stockholm

Arbeta med installation, drift och underhåll av processutrustning för högteknologisk SiC epitaxi-materialtillverkning hos II-VI

Arbetsgivare II-VI Kista AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-08-01
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Bonus Bonus
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Linnea Wäringe
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Arbeta med installation, drift och underhåll av processutrustning för högteknologisk SiC epitaxi-materialtillverkning hos II-VI

För att möta det ökade marknadsbehovet globalt av våra innovativa kiselkarbid produkter (SiC) utökar vi nu vårt team med en servicetekniker till Kista, Stockholm.

Här kommer du ansvara för att säkerställa underhåll och drift av SiC epitaxi-utrustning, såsom SiC epitaxi-reaktorer, CMP och diverse mätutrustning. Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta för att förändra fordons-, IT- och energisektorn så att vår teknik bidrar till att skapa en mer hållbar framtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant. Här får du:

  • Göra skillnad! Det finns inget "så här har vi alltid gjort". I stället uppmuntrar vi innovationer och trial-and-error, och tar lärdom från varje prototyp, experiment och upptäckt.
  • Arbeta med erfarna och engagerade kollegor som samarbetar, delar med sig av sina kunskaper och stöttar varandra.
  • Implementera forskning i riktiga produkter som kommer tillverkas och säljs globalt.
  • Bidra till en mer hållbar framtid! Vår SiC-teknologi minimerar förlusterna i kraftelektroniken till elektriska fordon, solceller och industrin.

Se fler lediga tjänster hos II-VI: https://www.tng.se/ingenjorsjobb-ii-vi-stockholm/ 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Installation, service och underhåll av processutrustning för tillverkning av SiC epitaxi-material (SiC epitaxi-reaktorer, CMP, våtkemi och mätutrustning).
  • Drift av processutrustning för materialtillverkning, vilket också inkluderar hantering av kemikalier och gaser.
  • Probearbetning, mikroskopinspektion och mätning.
  • Dokumentation av arbete, instruktioner samt kvalitetsrapporter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett team på fem personer som arbetar i två-skift. Anställningen är på heltid och du rapporterar till Team Leader Epi Production.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du är van att arbeta operativt, flexibel och har en god problemlösningsförmåga. Det är också viktigt att du alltid strävar efter att nå högsta kvalitet i ditt arbete.

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning, flera års praktisk vana från industrin samt erfarenhet från service av avancerad mekanik- och elektronikproduktionsutrustning.

Erfarenhet av elektronik, svetsning och vaccumteknik är också värdefullt.

Det är ett krav att du besitter goda kunskaper i svenska samt engelska.

II-VI Kista AB

II-VI Kista AB

II-VI Kista, previously known as Ascatron, produces high-performance Silicon Carbide (SiC) epitaxy material and develops power semiconductors radically reducing losses in electrical converters. Main applications are electric vehicles, data centres, industry, and renewable energy.

The company is located outside Stockholm, with material production and prototyping in the Electrum laboratory clean-room. Here we offer an innovative workplace, with many opportunities for career advancement, personal development, and networking, as well as being part of our journey to transform the electronic industry.

The Kista-unit is part of II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, with more than 22,000 employees worldwide.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare II-VI Kista AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-08-01
Linnea Wäringe
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Placering

Isafjordsgatan 22

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig